Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!....


H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΧΟΥΒΕΡ - (HOOVER DAM) ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!



Λίγα ιστορικά στοιχεία για το φράγμα:
{Είναι ένα φράγμα του ποταμού Κολοράντο, στα σύνορα μεταξύ των πολιτειών της Αριζόνα και της Νεβάδα. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1931 και εγκαινιάστηκε το 1935 από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Φραγκλίνο Ρούζβελτ.
Στην κολοσσιαία κατασκευή εργάστηκαν χιλιάδες άτομα, ενώ κόστισε τη ζωή σε πάνω από 100 απ' αυτούς. Το φράγμα ονομάστηκε προς τιμή του 31ου προέδρου, Χέρμπερτ Χούβερ.
 


 
Τα προκαταρκτικά σχέδια  άρχισαν περί το 1900 και είχαν τον πολλαπλό σκοπό αφ' ενός τον έλεγχο του ποταμού και τη δημιουργία αρδευτικού συστήματος και αφ' ετέρου την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ενός υδροηλεκτρικού εργοστασίου. Στα 1928, το Κογκρέσο έδωσε το πράσινο φως για την υλοποίηση της κατασκευής, την οποία ανέλαβε κοινοπραξία έξι εταιρειών με όνομα "Six Companies, Inc", με περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους.   Το φράγμα παραδόθηκε το 1936, δύο χρόνια πριν τον ορισμένο χρόνο παράδοσης. Το φράγμα εκείνη την εποχή ήταν το μεγαλύτερο του κόσμου και η μεγαλύτερη κατασκευή από μπετόν που υπήρχε. Σήμερα είναι το 35ο μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο.}

Το φράγμα παρουσιάζει σαφώς τους συμβολικούς πύργους 11 11 που πλαισιώνουν τις βόρειες πλευρές του .

Το 11 σημαίνει μια πύλη που «χωρίζει» σαν να σπάει τον γονιδιωματικό κώδικα,  μια δυαδικότητα.Όπου υπάρχουν κατασκευές που συμβολίζουν δυαδικότητα  είναι φτιαγμένες με σκοπό την καταστροφή τους π.χ δίδυμοι πύργοι.
Ακόμη μπορεί να συμβολίζει την ημερομηνία καταστροφής του. Η καμάρα στο φράγμα hoover σημαίνει διέλευση και αναγέννηση .


Το φράγμα Hoover  θα καταστραφεί ως μέρος ενός τελετουργικού  για την εμφάνιση του αντιχρίστου πριν τη παρουσία του στη παγκόσμια σκηνή το σπάσιμο του ύδατος πριν από τη γέννηση.
Η καταστροφή του φράγματος συμβολίζει και τις μέρες του Νώε  το κατακλυσμό, ίσως και την βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη με τα νερά να στρέφονται προς τα οπίσω στο φράγμα hoover δεν υπάρχει ο νόμος της βαρύτητας όταν ρίξεις νερό ανεβαίνει αντί να πέφτει.
 Όταν  βλέπεις  το φράγμα hoover απο ψηλά μοιάζει με γυναίκα  σε στάση γέννας,  με ανοιχτά πόδια. 

Την ώρα που θα σπάει το φράγμα hoover (συμβολικά κόλπος) από ενεργειακή βόμβα του CERN (συμβολικά πέος) θα παραχθεί μεγάλη ενέργεια , θα ανοίξει η πόρτα της Αβύσσου και θα εξέλθουν αμέτρητα Νεφελίμ  (που θα είναι ο στρατός του αντιχρίστου ROMAN EMPIRE ARMY ) και ο Σατανάς θα εισέλθει  στο σώμα του Αντιχρίστου.
Αυτό  συμβολίζει την αναγέννηση εξού και η καμάρα του φράγματος.

Είναι  "η γέννηση" δηλ "αναγέννηση" και η παρουσία του στη γη με σάρκα ανθρώπου του Αντίχριστου.
 Η καταστροφή του φράγματος έχει προαναγγελθεί  στο Super Bowl όπου στο ημίχρονο   παρουσιάστηκε με σαφήνεια  το σπάσιμο  του φράγματος Hoover  από τη Μadona όπως και στο δολάριο των 50 αλλά και σε ταινίες.

 Επίσης στο βίντεο της Heliofant - I, pet goat II στο 4.02 έως  4.29 ο αντίχριστος έρχεται μετά από έκλυση μεγάλης ενέργειας φωτιάς  μοιάζει να περνάει έναν κόλπο να έρχεται από τον κάτω κόσμο με τον Ανούβη αιγυπτιακή θεότητα με έκλυση ηλεκτρικής ενέργειας και την kali σύζυγο του Shiva να χορεύει (O shiva μας θυμίζει τον Ανδρόνικο επιταχυντή cern ).

Φυσικά όλα αυτά για όσους μπορούν να ερμηνεύσουν τα μηνύματα που μας δίνουν κατά διαστήματα.

Ο κορμός του γλυπτού μνημείου αφιερωμένη στους άνδρες που σκοτώθηκαν κατά την κατασκευή του φράγματος ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο τραπεζοειδές σχήμα του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής κάτω από το φράγμα.

Ο Jonathan Kleck ισχυρίζεται ότι η ανώτερη διαμόρφωση του κορμού του γλυπτού μνημείου αφιερωμένη στους άνδρες που σκοτώθηκαν κατά την κατασκευή του φράγματος υποδηλώνει το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα. Τα απλωμένα χέρια κρατούν  τις δύο πλευρές του χρωμοσώματος του ανθρώπινου όντος. Όταν συγχωνευθούν, ενθαρρύνουν τη γέννηση ενός "Newman". Αυτή η φυλή Newman είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού της νέας παγκόσμιας τάξης για ένα δια γονιδιακό ον που θα χρησιμοποιηθεί για το συνεχιζόμενο πρόγραμμα της δουλείας, της εξαπάτησης και της υπακοής στη Νέα Τάξη των Θεών, δηλαδή στις παγκόσμιες ελίτ.
Η Cindy by the Sea γράφει αυτό για τις  ομοιότητες που βλέπει μεταξύ  του γλυπτού μνημείου  και του ανθρώπου της  απώλειας.
Ανυψώνεται από το νερό, κρατά στα χέρια του  σιτάρι και σίκαλη .   

Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;   Είναι αυτός που μίλησαν οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου (αναμένοντας να γεννηθεί από το νερό της καταστροφής)  

Είναι αυτός που περιμένει να βγει από τη μήτρα της φωτιάς και της καταστροφής όπως υποδεικνύεται στην παράσταση της  Beyonce.


 Στο ημίχρονο η μισή δυτική πλευρά του σταδίου δεν είχε ρεύμα.   Αν το φράγμα Hoover σπάσει στο Δυτικό τμήμα θα υποστεί μια τεράστια απώλεια ισχύος. Μπορεί η απώλεια ισχύος στο φράγμα να προκαλέσει την αποτυχία άλλων τμημάτων του δικτύου, με αποτέλεσμα το ½ του ηλεκτρικού πλέγματος των ΗΠΑ να πέσει όπως ακριβώς συνέβη στο Super Bowl;



Μετά από δραστηριότητα πολλών σεισμικών δονήσεων στην περιοχή εμφανίστηκε μια τρύπα στο φράγμα. 
Δείτε την τρύπα στο φράγμα Hoover που εμφανίστηκε στο Google Earth από μακριά και από κοντά.


Αποτέλεσμα εικόνας για hoover dam antichrist 2018

Ακριβώς κάτω από το φράγμα Hoover στο Google earth εμφανίστηκε ένα αμβλωμένο μωρό.



ΠΗΓΗ:Wikipedia
The End Times Forecaster
Σύνταξη άθρου και πρόσθετα στοιχεία https://taxidixoristaftotita.blogspot.com/