Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ : Εκτέλεσε επιχείρηση πάνω από την 117 ΠΜ με την συνδρομή Αλβανού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται ένας Γερμανός και ένας Γάλλος οι οποίοι δρούσαν για λογαριασμού Αλβανού εργοδότη. Οι δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης.
Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, με την εμπλοκή ενός Γερμανού και ενός Γάλλου υπηκόου, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Σάββατο το απόγευμα, εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναφορικά με την ανάληψη δράσης πρακτόρων που λειτουργούν για λογαριασμό τρίτης χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Παράλληλα, την περιέργεια των Αρχών κίνησε ένα ακόμη στοιχείο, αφού ως μισθωτής του ελικοπτέρου εμφανιζόταν ένας… Αλβανός υπήκοος.
Αμέσως στήθηκε σχετική επιχείρηση των αρμοδίων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα, αμέσως μετά την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ένας Γερμανός που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Με βάση τον σχετικό έλεγχο που ακολούθησε, οι αρμόδιοι διαπίστωσαν την ύπαρξη πάνω σε αυτό αρκετών καταγραφικών συσκευών, όπως κάμερες κτλ.
———————————————————————
Οι Αλβανοί στην υπηρεσία της ΜΙΤ και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα που ξεκινά από την αεροπορική βάση των Μεγάρων και φτάνει μέχρι την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα!

Το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο Eurocopter AS350 Écureuil άλλαξε πορεία και βρέθηκε να πετάει πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα καταγράφοντας τα πάντα!
Στο ελικόπτερο βρέθηκαν συστήματα παρακαλούθησης και καταγραφής εικόνας.
Το ελικόπτερο ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων.
Εκεί συνελήφθησαν ο ίδιος και άγνωστος αριθμός ατόμων.
Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ αναφέρει το onalert.gr.

Το να σχεδίασαν και να εκτέλεσαν Αλβανοί μόνοι τους την επιχείρηση είναι αδύνατον. Πίσω από τα Τίρανα κρύβεται η Αγκυρα και η ΜΙΤ.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Θράκη (αν ήταν τουρκικά), δείχνει ότι η Τουρκία έχει ανέβει επίπεδο κλιμάκωσης και προχωρά σε στοχοποίηση των κύριων βάσεων μας προετοιμαζόμενη για γενικευμένη σύρραξη.

Κάτι μας λέει ότι έχουμε ή θα έχουμε ανάλογα περιστατικά και σε άλλες βάσεις μας…
117 Πτέρυγα Μάχης
Αεροσκάφη που υπηρετούν
F-4E P.I. 2000 (AUP)


pentapostagma.gr