Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ???

Οι τοιχογραφίες της Τράπεζας  Αμερικής στο "Corporate Center Bank of America Charlotte" που ολοκληρώθηκε  στις 17 Οκτωβρίου 1992 
παρουσιάζουν ένα νεαρό ξανθό αγόρι.




Το ξανθό αγόρι βρίσκεται σε πάτωμα κόκκινη  (χρώμα πολέμου,θυσίας,αίματος) σκακιέρα  σε τεκτονική στάση με πόδια 90 μοίρες  δηλαδή στην αρχή της μύησης  αν και έχει μικρή ηλικία, αυτό δείχνει ότι  είναι ένα ξεχωριστό αγόρι.   
Φοράει ένα μπλέ (δύναμη ,ηγεσία) ναζιστικό  παλτό (στρατιωτική εκπαίδευση -γερμανός αρίας φυλής) και στο μισό σκιώδες τμήμα του κεφαλιού διακρίνουμε ένα παραλληλόγραμμο που συγχρόνως δείχνει ένα τρίγωνο με κορυφή το κεφάλι  και  ένα κόκκινο φωτοστέφανο (θυμίζει φωτιά - πυρ εξώτερον )

Το ξανθό χρυσαφί χρώμα στα μαλλιά έχει σχέση με τη Θεότητα,εξελιγμένος πνευματικά , βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας,  δηλαδή ένας υψηλόβαθμος τέκτονας αυτό επιβεβαιώνεται και από την καιομένη βάτο  (άφλεκτη βάτος της Παλαιάς Διαθήκης ) πίσω από το αγόρι και εμπρός στη βάση της πυραμίδας.

Αριστερά τρεις άνθρωποι Ελίτ ο μεσαίος παρουσιάζει ή δίνει την εξουσία ή τη διαδοχή  στον νεαρό που είναι σαν να βρίσκεται σε ένα βάθρο ψηλότερα των άλλων (πνευματικά ίσως και ταξικά ανώτερος). 

Αυτοί οι τρεις αντιπροσωπεύουν  διαφορετικές φυλές ή διαφορετικές γενιές ή διαφορετικές χώρες,ή διαφορετικές κοινωνικές ομάδες?
 Άνθρωποι που προέρχονται από την Ελίτ μία λευκή ξανθιά γυναίκα με στυλ Βικτοριανής εποχής δεκαετίας 1840 - 1900 σκούρο φόρεμα φουσκωτά μανίκια και εσωτερικά πουκάμισο λευκό ,ο μεσαίος με μακρύ καφέ ανοιχτό (οικονομικά ισχυρός) παλτό μοιάζει με ινδοευρωπαίος ? διανοούμενος  συμπεραίνουμε από τα γυαλιά  όρασης  και ένας επίσης διανοούμενος μελαμψός  αφρικανός με μαύρο κοστούμι (ηγεσία ,σοβαρότητα) γυρίσμένη την πλάτη στο ξανθό αγόρι.
 Και οι δύο φοράνε γυαλιά οράσεως. 
Άνω αριστερά σκάλες που οδηγούν στη κορυφή  τη πνευματική αφύπνιση δηλαδή οδηγούν στον πεφωτισμένο άνθρωπο.

Ίσως ο νεαρός αποτελεί έναν πραγματικά πεφωτισμένο  συνεχιστή των  πρώτων Βαυαρών πεφωτισμένων  ίσως ένας καθαρόαιμος  άριας φυλής (ξανθός με γαλανά μάτια και λεπτή  μύτη) 
Η άρια φυλή είναι ένα είδος τέλειας φυλής Θεανθρώπων στην Ευρώπη του παρελθόντος  σύμφωνα με τις θεωρίες θεοσοφίας του Αρθούρου ντε Γκομπινώ και της Έλενας Μπλαβάτσκυ  αλλά επίσης υποστήριζε ότι λόγω ανάμιξης με άλλες φυλές ανήκει στο παρελθόν και έχει χαθεί.

Πάνω  μια 
γυναίκα μέσα σε ένα κύβο  χειραγωγούμενη ,ο κύβος  ερμηνεύεται ως Κρόνος και  επάνω έκλειψη Ηλίου ή Σελήνης ή ο απόκρυφος μαύρος Ήλιος των ναζιστών μπροστά από τον πνευματικό χρυσό Ήλιο , κάτω πράσινο γρασίδι (αναγέννηση).
 
Το Διεθνές αεροδρόμιο Ντένβερ χτίστηκε το 1995 παρουσιάζεται και σε αυτό μια τοιχογραφία με ένα ξανθό αγόρι που θυμίζει την προηγούμενη τοιχογραφία της τράπεζας της Αμερικής.




Το Ξανθό αγόρι σφυρηλατεί με ένα σφυρί ένα υνί φοράει γαλάζια (ειρήνη ηρεμία) Βαυαρική στολή.
Το άροτρο (υνί) και πάλι μας θυμίζει την Αρία Γερμανική φυλή.
Μια γυναίκα δίπλα κρατάει το υνί και μοιάζει με Ινδή.
Σύμφωνα με τον Μονιέ  Ουίλιαμς   η ονομασία τους προέρχεται από την σανσκριτική ρίζα ri – ar (=οργώνω), από την οποία προέρχονται οι λέξεις άροτρο (ελληνικά) aratrum (λατινικά), άρουρα (γη), αρουραίος κ.λπ. 
Οπότε, αρχικά, η λέξη «Άριος» σήμαινε «γεωργός». Το πώς μετεξελίχθηκε να σημαίνει «ευγενής» είναι ολόκληρη ιστορία που έχει να κάνει κυρίως με τα γεγονότα στην Ινδία.

Ναζιστής θεωρητικός της ανωτερότητας των Αρίων, ο Γκούτερ δίδασκε ότι 
«οι τελειότεροι από τις ποικιλίες της λευκής φυλής είναι οι Άριοι (Αγγλοσάξονες, Γερμανοί, Νορβηγοί, Σουηδοί). Ο γερμανικός λαός είναι μείγμα επτά αριανών φυλών με ελαφρές μη αριανές επιδράσεις. 
Οι Γερμανοί ανήκουν στον τύπο του Βόρειου Άριου που είναι και ο ευγενέστερος της Αρίας φυλής, προικισμένος με εξαιρετικά χαρίσματα και προορισμένος να κυριαρχήσει πνευματικά πάνω σε όλους τους λαούς της Γης».
(Τεκτονισμός με υπαινιγμό ναζισμού  δεν εξηγείται.)Ίσως αναφέρεται στο μέλλον στα στρατόπεδα FEMA .


Στην τοιχογραφία διακρίνουμε όλες τις χώρες να παραδίδουν στο ξανθό αγόρι που είναι στο κέντρο όπλα και σημαίες σε κλίμα ειρήνης και φιλίας ανάμεσα σε όλους τους λαούς και στη γωνία δεξιά επάνω το ουράνιο τόξο της Νέας εποχής. 




Στην ποιο κάτω τοιχογραφία διακρίνουμε το φίδι, την αλεπού, το λύκο πίσω από τον Σκοτσέζο που τα δάκτυλα θυμίζουν τα 3 6άρια και την ομάδα των παιδιών  του κόσμου με τις παραδοσιακές φορεσιές μαζί με το ξανθό αγόρι να φεύγουν σε κάτι νέο αναγεννημένο (χρυσά δένδρα, ποτάμι ,λευκά βουνά) .
Στον αναγεννημένο κόσμο το ξανθό αγόρι  με τα μπλε μάτια φοράει  αριστοκρατικά γαλάζια  ( ειρήνη - ηρεμία) και μαύρα (σοβαρότητα) ρούχα.
Αν η ηλικία του αγοριού  (συμβαδίζει με τις χρονολογίες των οικημάτων)  έχει γεννηθεί περίπου   1980 με 1990.
  
Η ποιο  κάτω τοιχογραφία μας θυμίζει το  Hoover Dam (περισσότερα taxidixoristaftotita.blogspot.com
Βλέπουμε αριστερά ένα μωρό να γεννιέται και δεξιά έναν κρίνο και ένα περιστέρι επάνω.



Σύνταξη άρθρου https://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/
πηγέςel.wikipedia.org  markaalen.gr historyreport.gr qgardenscyprus.com