Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! EΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ - NΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!

Ο Ερντογάν φέρεται να έδωσε εντολή μετά την συνέχιση των εξεγέρσεων
στο γειτονικό Ιράν, να τεθεί άμεσα σε ενεργοποίηση η τουρκική ένοπλη πολιτοφυλακή, διότι φοβάται εξάπλωση των επεισοδίων και στο τουρκικό έδαφος.



Σύμφωνα με το γγ του εθνικιστικού κόμματος των «Γκρίζων Λύκων» Aytun Çıray, το αντιπρόεδρο του ίδιους κόμματος Genel Başkan και τον καθηγητή πολιτικών επιστημών, Ümit Özdağ, πρόεδρο του Ινστιτούτου, «Τουρκία -21ος αιώνας» ΣΗΜΕΡΑ , το ΑΚΡ ετοιμάζει εμφύλιο πόλεμο στην χώρα.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τους, που δεν είχαν μέχρι χθες, ότι μετά την ανακοίνωση της Ακσενέρ για φήμες εξοπλισμού Τούρκων πολιτών, ο Ερντογάν δημιουργεί ένοπλη πολιτοφυλακή για τον έλεγχο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στα πρότυπα των Ιρανών Φρουρών, η οποία θα έχει τον πρώτο λόγο στο κράτος.

«Υποψιάζομαι αν το AKP χάσει τις εκλογές, θα θέλουν να παραμείνουν στην εξουσία ή τουλάχιστον να υπερασπιστούν την παράλληλη κυβέρνηση του ΑΚΡ», δήλωσε ο Genel Başkan σήμερα.

Ο Özdağ είπε: «γνωρίζουμε πολύ περισσότερα. Γνωρίζουμε για τις μετακινήσεις και τα όπλα σε «αυθόρμητους» πολίτες ενώ γνωρίζουμε ότι στην επαρχία Kocaeli, υπάρχουν επτά στρατόπεδα εκπαίδευσης ( πολιτοφυλακής)».

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί οι Γκιουλενιστές ισχυρίζονται ότι ένα νέο πραξικόπημα είναι σε εξέλιξη.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτή τη φορά οι κοσμικοί σκοπεύουν να το επιχειρήσουν και όχι οι οπαδοί του Γκιουλέν.

«Οι εκκαθαρίσεις στην Τουρκία έχουν σχεδόν τελειώσει, αντίθετα πολλοί Γκιουλενίστες επιστρέφουν.
Από τεχνική άποψη δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία...

Κάτι συμβαίνει. Μπορεί να θέλουν να δώσουν ελπίδα σε εκείνους που είναι στις φυλακές και τους εμποδίζουν. Αλλά τι γίνεται αν έχουν δίκιο;» αναφέρει μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχει σαφή εικόνα προς το παρόν για το τι συμβαίνει μετά τις δηλώσεις Ακσενέρ και την στοχοποιήση του αρχηγού των Κεμαλιστών από τον Ερντογάν.

Αναμένουμε σαφώς περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση η οποία δεν έχει «αποσαφηνιστεί» ακόμη αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Μετά τις αυθόρμητες εξεγέρσεις στο Ιράν σε τόσες πόλεις, ο Τούρκος σουλτάνος ενδεχομένως να φοβάται ότι « τρίζει και η δική του καρέκλα» και ότι έρχεται η σειρά του.

Χιλιάδες Τούρκοι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι, παραγκωνισμένοι, χωρίς δουλειά, σε μια ισλαμικού τύπου κοινωνία η οποία τείνει να προσομοιάσει με το γειτονικό Ιράν, το οποίο σπαράσσεται από εξέγερση κατά του καθεστώτος, το οποίο καταπιέζει τις ανθρώπινες ελευθερίες μια δικτατορικού τύπου εφαρμογή της Σαρίας.

Το Ιράν μετά το 1979 δεν άλλαξε δεν εκσυγχρονίστηκε για να αντιμετωπίσει την δύση, όπως έκανε για παράδειγμα η Κίνα, ή άλλες χώρες, για αυτό και έπεσε μόνο του στην παγίδα.

Η Τουρκία είχε μια κοσμικού τύπου δημοκρατία, τουλάχιστον στα χαρτιά, η οποία οδεύει ολοταχώς σε μια «ιρανικού τύπου» κοινωνία και αυτό δεν είναι αποδεκτό από εκατομμύρια Τούρκους.


Αυτή η ισλαμική Τουρκία είναι κάτι στο οποίο η δύση και ειδικά οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να συναινέσουν και θα πράξουν το παν για να εκδιώξουν από την εξουσία το ΑΚΡ και τον ηγέτη του Ερντογάν, ο οποίος λαμβάνει μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωση της φωτιάς και στο τουρκικό έδαφος.

Η αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400 προφανώς ήταν το «κερασάκι στην Τούρτα» και η δύση έβαλε «φωτιά» στο Ιράν για να «κάψει» και την Τουρκία τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα λαμβάνουν χώρα σήμερα εν έτει 2017 σε Συρία και Ιράν, έχουμε την εφαρμογή ενός μεγάλου βρώμικου σχεδίου σε μια ολόκληρη τεράστια περιοχή από την Θράκη έως την Δαμασκό και από την Τεχεράνη μέχρι την Ερυθρά θάλασσα.

Πληροφορίες για δολοφονία Βαρθολομαίου, αραβική άνοιξη στο Ιράν, αμερικανικές βάσεις σε Αλεξανδρούπολη, εξοπλιστική φρενίτιδα Ερντογάν με αγορές αντιαεροπορικών συστημάτων είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια του παζλ.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η νέα τάξη πραγμάτων να ανεχθεί , σύμφωνα με το παγκόσμιο σχέδιο κατακερματισμού των χωρών (για καλύτερο έλεγχο) μια αναβίωση της τουρκικής οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ούτε ηγέτες φυσικά σαν τον Ερντογάν...
ΠΗΓΗ
hellaspress-angel.blogspot.gr