Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

H NASA ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΒΑΡΙΟ ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ


Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλιστα γίνεται όλο και πιο συχνά: Η NASA ψεκάζει την ατμόσφαιρα με διάφορα μέταλλα, ίδια με εκείνα που οι ακτιβιστές λένε ότι ψεκάζουν τα αεροπλάνα, για να “μελετήσουν” την ατμόσφαιρα


Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα…
Αλλά όταν το λένε οι ακτιβιστές, είναι θεωρία συνωμοσίας. Όταν το λέει η NASA είναι… έρευνα!

Ήταν να τα ξαμολήσουν Δευτέρα, αλλά… λόγω συννεφιάς, αναβλήθηκε. Κι αυτό πάλι θυμάμαι να έχει γίνει, γιατί μου είχε προκαλέσει την εξής απορία:

Κοτζάμ NASA, δεν έχουν έγκυρους μετεωρολόγους να προβλέψουν τι καιρό θα κάνει τη μέρα της προγραμματισμένης εκτόξευσης; Α;

Τέλος πάντων, αυτή τη φορά θα αμολήσουν κάνιστρα με βάριο, στρόντιο και οξείδιο του χαλκού. Την προηγούμενη φορά, το κοκτέιλ είχε και αλουμίνιο – όλο δηλαδή το πακέτο μετάλλων που οι ακτιβιστές λένε ότι μας ψεκάζουν από τα αεροπλάνα για να ιονίζεται η ατμόσφαιρα. Κι αυτοί πάλι λένε: Τα κάνιστρα θα αναπτύξουν για περίπου 4 με 5,5 λεπτά μετά την έναρξη σχηματισμούς μπλε, πράσινα και κόκκινα τεχνητά σύννεφα. Αυτά τα σύννεφα, ή ιχνηθέτες ατμοί, επιτρέπουν στους επιστήμονες στο έδαφος να παρακολουθήσουν τις κινήσεις σωματιδίων στο διάστημα.



Και διαβεβαιώνουν το κοινό για μια ακόμα φορά, ότι η υγεία τους δεν κινδυνεύει καθότι οι ποσότητες είναι μικρές. Η δε περιοχή που τώρα θα ψεκάσουν μεγαλύτερη από ποτέ.

Το βάριο έχει την ιδιότητα να ιονίζεται εύκολα και να παράγει ένα μωβ-κόκκινο χρώμα. Άλλα σωματίδια δεν ιονίζονται τόσο ή και καθόλου, αλλά μαζί, μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που τα φορτισμένα σωματίδια κινούνται στην ιονόσφαιρα.

Αυτό που μας υπενθυμίζουν επίσης τα δελτία τύπου, είναι ότι αυτές οι έρευνες με αυτές τις πρακτικές είναι μια κολόνια που κρατάει πολλά χρόνια και… η μπόχα της, χρονολογείται από το 1950! Σχεδόν 70 χρόνια μελετάνε… και μελετάνε… και μελετάνε… Να γιατί πάμε κατά διαόλου, από την επίμονη μελέτη!

Από επιστημονικό περιοδικό του 1977:



Τώρα για το πόσο αβλαβές είναι το βάριο με το οποίο λέγεται ότι μας ψεκάζουν, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη σχετική μελέτη του ΠΟΥ. Ίσως εκπλαγείτε με τα συμπτώματα που λένε ότι προκαλεί σε μεγάλες δόσεις. Επιδρά στο νευρολογικό σύστημα, επιφέρει αναπνευστικά προβλήματα, προκαλεί υπνηλία, υπογλυκαιμία, καρδιακές ανωμαλίες και μυικές ανωμαλίες.

Οι δόσεις και η συχνότητα που γίνονται οι ψεκασμοί και… απλά βγάλτε συμπέρασμα…