Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ALERT !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ?

 Στις 25 Ιουνίου 2012, μια εταιρεία που ονομάζεται Heliofant κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο I, Pet Goat II. Η ταινία είναι  καλλιτεχνική αποκαλυπτική , προφητεύει και έχει πολλά κρυμμένα μηνύματα.
Απευθύνεται σε όλο το κόσμο ,όλων των θρησκειών και πολιτισμών και γιαυτό χρησιμοποιεί για κάθε έναν τον δικό της κωδικό ώστε όλοι να αντιληφθούν τα κρυμμένα σύμβολα - μηνύματα αποκαλύψεις του μέλλοντος.Υπάρχουν φυσικά και μηνύματα που απευθύνονται σε πολύ λίγους αυτούς που θέλουν να τα καταλάβουν.

Τα γεγονότα θα συμβούν κυρίως στο τέλος της προεδρίας του Ομπάμα.

Ξεκινά με μια εικόνα  , η συγκεκριμένη εικόνα είναι ο τελικός σκοπός των ανθρώπων που δίνουν εντολές πίσω και πάνω από όλα , αυτό επιδιώκουν ανθρώπους σφραγισμένους ανθρώπους υποδουλωμένους :
Σχετική εικόνα
 Άνθρωποι ερίφια

'Ανθρωποι ερίφια
Aυτοί που αρνήθηκαν τον Χριστό και πήραν την σφραγίδα του αντίχριστου στο μέτωπο, στο χέρι  και στα μάτια με ιριδοσκόπηση.

Βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης fema τα μάτια στη κίνηση δείχνουν 6αρια και κίνηση αριστερόστροφη .(Δεξιά βρίσκονται οι εκλεκτοί του Θεού, αριστερά όσοι τον αρνήθηκαν).Φοράει λουρί με κουδούνι μεταφορικά ότι κάνει ελέγχεται και εντοπίζεται.
Φώτα που αριθμούνται σε 6αρια επάνω δεξιά.

Κάτω βλέπουμε εικόνα ανθρώπου να κρατά από το λουρί ένα σκύλο (μοιάζουν οι σφραγισμένοι σαν τα κατοικίδια  ζώα εξαρτημένα χωρίς βούληση).




Χέρια σατανικά-  ερπετοειδών ( τραπεζίτες  μαζί με  το Βατικανό ίσως γιατί αγκαλιάζουν ένα σταυρό) βαμμένα στο αίμα είναι αυτοί που ελέγχουν το σύστημα κινούν τα νήματα της κοινωνίας και ιδιαίτερα των πολιτικών της Αμερικής.  
Το ΙΙ στην εικόνα γραμμένο διαφορετικά με άλλου τύπου γραφή θυμίζει κλεψύδρα που μετρά χρόνο ή  θα μπορούσε να θυμίζει  τους δίδυμους πύργους ή να είναι μια επανάληψη των δίδυμων πύργων με σκοπό το παγκόσμιο μάντρωμα - σφράγισμα των ανθρώπων το έτος 2017 ή 5777. 




Ο Μπούς - πιερότος που  χορεύει (σε μια αίθουσα διδασκαλίας) το καπέλο έχει το γράμμα D ίσως Devil  ή Donald  , βλέπουμε το άστρο του Δαυίδ  (που δείχνει δράκο - αντίχριστο) και το κλασικό ασπρόμαυρο (σκακιέρα) .Στα φρύδια του σχηματισμένο το εβραϊκό έτος 5777.
Στο πίνακα το evolution εξέλιξη από τους πιθήκους σε πεφωτισμένους ανθρώπους.

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat

Στο  τοίχο βλέπουμε τις νιφάδες του χιονιού  που δείχνουν ότι το σκηνικό συμβαίνει στη καρδιά του χειμώνα και το νόμο του Νεύτωνα δράση - αντίδραση δηλ (πολικότητα σε σκέψεις ,συναισθήματα, σώμα ) ( δράση αντίδραση) ή (το καλό και το κακό).

Στο πίνακα ένα πέος να εκσπερματίζει, αυτό παραπέμπει στο 7ο γράμμα του σημιτικού αλφαβήτου Zayin  στη βιβλική εβραϊκή σημαίνει σπαθί ,αλλά στα σύγχρονα εβραϊκά σημαίνει πέος και κυρίως εννοεί τη σεξουαλική πράξη  και αποπέμπει  στο έτος 2017 ή 50777.
Βλέπουμε μια κουκουβάγια ψηλά που είναι το σύμβολο Bohemian Grove.
Ακόμα στο τοίχο καρφιτσωμένες πολιτείες της Αμερικής,Οklahoma, New York, New Orleans , Gulf Mexico αυτές οι περιοχές θα καταστραφούν?
Μία  εκκλησία στις φλόγες σημαίνει ότι οι εκκλησίες θα είναι δικές του.
Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat

Ένας καρχαρίας με κοφτερά δόντια.
Παρουσιάζονται το ΙΟΙ σε πράσινα γράμματα, ίσως οι δίδυμοι πύργοι ή δυαδικότητα. 
Οι κινήσεις των χεριών του αναπέμπουν σε άνθρωπο που υπηρετεί το σατανά.
Το ρολόι δείχνει 12 ακριβώς 
Η αίθουσα αναπαριστά την αίθουσα που ήταν ο Μπούς την ώρα που έγινε το χτύπημα στους δίδυμους πύργους.
Συμπέρασμα : επανάληψη κάποιου γεγονότος που θυμίζει τους δίδυμους πύργους σε περιοχές που σημειώνονται στο χάρτη ή και ομαδικά καταστροφικά γεγονότα ταυτόχρονα το 50777 ή 2017 στις 12 ακριβώς Μπορεί να είναι σεισμός , τσουνάμι, πυρκαγιά , πτώση αεροσκάφους πυρηνική έκρηξη , ισλαμική επίθεση ISIS ,πτώση αστεροειδούς ή ακόμη και καταστροφή του τεμένους του Ομάρ, ή  και έναρξη πολέμου ή επίθεση εξωγήινων. . 

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat

Ο Μπούς δίνει τη θέση του στον Ομπάμα να εκτελέσει το προγραμματισμένο σχέδιο με στιλ πρύτανη που δείχνει ίσως την ανώτερη θέση που κατέχει στους πεφωτισμένους και την τελειότητα στην εκτέλεση. Ισλαμιστής με το ημισέληνο στο μάγουλο.



Lily Ένα κοριτσάκι  - παιδί.  μας θυμίζει το όνομά της τον κρίνο, την αγνότητα , το κρίνο που έλαβε η Παναγία για το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού , φοράει λευκά επίσης σημείο αγνότητας και κρατάει ένα μήλο, το μήλο του Αδάμ και της Εύας των πρωτόπλαστων το φρούτο της γνώσης και της αποστασίας - αμαρτίας που ήταν αιτία εξόδου τους από τον Παράδεισο  )  ή (και το μήλο που είναι το έθιμο της πρωτοχρονιάς των Εβραίων  που ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου το έτος 5777).(Μας θυμίζει ίσως πάλι την πρωτοχρονιά του 2017).
Στο μάγουλο  έχει το σήμα του ήλιου.
Το κόκκινο τριαντάφυλλο στο μαλί της συμβολίζει την  Παναγία ως «Ρόδον το Αμάραντον»  σημαίνει  αγνότητα, το αμόλυντο, το άσπιλο, την καθαρότητα της Παναγίας.
  
 Αφήνει το μήλο της αμαρτίας να κυλήσει και χτυπάει στο πόδι του Ομπάμα (που πατάει ένα κέρμα)   ανοίγει και ανθίζει ένας ροζ λωτός.
Ο ρόζ λωτός συμβολίζει την εξέλιξη ψυχής και σώματος τον πεφωτισμένο άνθρωπο όπως και την αγνότητα.( Η αμαρτία μήλο  γίνεται κάτι αγνό λωτός).
Ο λωτός είναι το κατεξοχήν σύμβολο του Βούδα.
 ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ

"Στο πρόσωπο του αντίχριστου θα αναγνωρίσουν":
Οι Εβραίοι τον ερχομό του εβραϊκού Μεσσία.

Οι Ορθόδοξοι οπαδοί της Αναλαμπής τον προφητευμένο Ιωάννη
Οι Μουσουλμάνοι τον Ιμάμ αλ Μαχντί

Οι Βουδιστές  την έλευση του Βούδα Maytreya 
Οι Βραχμάνοι αναμένουν την έλευση της Κάλκι ενσάρκωση.
Οι Ζωροάστρες  του Τζένγκις Χαν
 Η Κίνα  την επιστροφή Tchin TSEU HOUANG.


Στην εικόνα παρουσιάζεται  το  κακό (μήλο αμαρτίας) και το καλό (λωτός)
Ακόμα παρουσιάζει τους διάφορους τρόπους γονιμοποίησης της σύγχρονης Ιατρικής που πιθανόν να προέλθει ο αντίχριστος.

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat

Ένας  αμυδρός ανάποδος σταυρός ακουμπά στο  C και  ένα 7 στο πάτωμα. Το C μπορεί να συμβολίζει ξανά το μέγεθος του φεγγαριού τη στιγμή που θα γίνουν κάποια γεγονότα ή και  3  φορές  7( 7-7-7) Επτά Σφραγίδες, επτά σάλπιγγες, επτά φιάλες έτος 2017 ή 5777.
Ή L C  δηλαδή Lucifer.
Το κέρμα ίσως   την κατάργηση του χρήματος (αχρήματη κοινωνία) ή  το οικονομικό κράχ που θα προκαλέσει ο Ομπάμα τη κατάλληλη στιγμή και θα εμφανιστεί ο άνθρωπος της απώλειας .Από το στόμα βγάζει φλόγες αντιπροσωπεύει την κόλαση.Η ενανθρώπιση του εωσφόρου.
   
Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goatΑποτέλεσμα εικόνας για i pet goat


 Η εμφάνισή του θυμίζει τον Χριστό φοράει το ακάνθινο στεφάνι και έχει μούσι και γένια. 
Ξεχωρίζει στο μέτωπο η πυραμίδα και το τρίτο μάτι , στα μάτια του υπάρχουν φλόγες -φωτιά.
Με την εμφάνισή του σαν αντίχριστος καταστρέφονται οι θρησκείες.Βλέπουμε πίσω του να γκρεμίζονται οι ναοί μουσουλμανικά τεμένη και καθολικές εκκλησίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat


Εμφανίζει 3 καρδιές η ανώτερη και μικρότερη περιέχει άλλες δύο συνολικά 3 η επάνω και 2 κάτω  σύνολον  5 καρδιές.
Η λατρεία στην Καρδιά πρωτοεμφανίστηκε στη δεκαετία του 1600 μ.Χ.  από το τάγμα των Ιησουιτών  που επιζητούσε να τονίσει την  ανθρώπινη φύση του Χριστού.
Η επάνω καρδιά είναι και σύμβολο των παιδεραστών (θυμίζει μουσουλμανισμό).  
Ακόμα η επάνω καρδιά έχει σχέσει με τα τσάκρα ενεργειακά κέντρα   Ινδών  , Κινέζων ,Βουδιστών Ένας evolution πεφωτισμένος άνθρωπος ο αναμενόμενος αντίχριστος θα εμφανιστεί μετά από μία πυρηνική έκρηξη?Δεινόσαυρος Giant Lizard αντανάκλαση στο νερό

Η Βάρκα του αντίχριστου θυμίζει το barcode το σφράγισμα.
Εμφανίζεται μετά απο πυρινικό πόλεμο? σαν σωτήρας έχει τη θέση της σταύρωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat ii meaning

Οι σφραγισμένοι άνθρωποι με barcode άνθρωποι goim δούλοι του αντίχριστου άνρωποι δίχως λογική .Τα ψάρια ήσαν και στον πίνακα το πρώτο είδος εξέλιξης.

Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goatΣχετική εικόνα
Ο σημερινός άνθρωπος δέχεται πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης που πλήρως ελέγχονται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σκεφτεί και να αντιδράσει.

Πόλεμος και πτώση του χρηματιστηρίου ταυτόχρονα ίσως 31/12/2016 στην αλλαγή της ώρας ή λίγες μέρες μετά το 2017 και πριν την προεδρία του Τράμπ.Η εισβολή εξωγήινων μέσω «Blue Beam Project».


Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat

Στις δύο  εικόνες πάνω και κάτω  βλέπουμε τον κεραυνό με κίτρινο χρώμα αναπαριστά τον εωσφόρο.
Η πτώση του Εωσφόρου «Ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα» (Λουκ. 10,18). Είδα το σατανά να πέφτει απο τον ουρανό σαν αστραπή.
Η αστραπή στα εβραϊκά είναι Μπάρακ.  
ή θα μπορούσε να πει κάποιος πως μοιάζει με φίδι (δαίμονας) Επίσης βλέπουμε ένα δράκο που συμβολίζει τον δαίμονα.   


Στην εικόνα με τον ψαλμό 23 υπάρχουν κρυμμένα  τρία 6αρια και τον κεραυνό εωσφόρο.

Ίσως έναρξη πυρηνικού πολέμου μεταξύ  Αμερικής - Ρωσίας - Κίνας  Βλέπουμε το δρεπάνι, αλλά και το κίτρινο υγρό θυμίζει θειάφι. 

Αναφέρεται ξανά στο έτος 5777 ή 2017 που φέρει στον κόσμο τον αντίχριστο.


Ο θάνατος παραμονεύει όταν το ρολόι χτυπήσει 12 ακριβώς και πέσουν τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.  .



Παρουσιάζονται οι δίδυμοι πύργοι που πέφτουν.Τα τοπία μοιάζουν από άλλο πλανήτη.


Βλέπουμε τον ανάποδο σταυρό και το σήμα του θανάτου στο χέρι  tatoo ετοιμασία πολέμου με   cyborg  (οι οπαδοί του αντίχριστου  ετοιμάζουν πόλεμο) 

Έχω κατοικίδιο ζώο κατσίκα Π9

Ανατίναξη  του τεμένους Ομάρ? ή κάτι στην Αμερική.
Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat december

Κάποιος άνδρας πεσμένος στο έδαφος και εμφανίζεται εκκλησία στο φαλλικό μόριό του .
 Αντιπροσωπεύει το Βατικανό  με τη παιδεραστία και την  ομοφιλοφυλία. 
Ξεφτιλίζουν τις χριστιανικές θρησκείες για να φέρουν τον αντίχριστο. 
Αποτέλεσμα εικόνας για i pet goat ii

Το βίντεο κρύβει πάρα πολλά μηνύματα ερευνήσαμε μερικά και τα παρουσιάσαμε
Τελικό συμπέρασμα εκτός από το ότι έχουν σχεδιάσει γεγονότα αυτό το διάστημα πριν αναλάβει ο Τράμπ π.χ την καταστροφή περιοχών της Νοτίου Αμερικής ,κλ.π επιδιώκουν το σφράγισμα του αντίχριστου σε όλους τους ανθρώπους για να τους ελέγχουν. Ο αντίχριστος σε λίγο θα εμφανισθεί και αυτό προσπαθούν και  μας το λένε ξεκάθαρα.
Είμαστε στον αστερισμό του Αιγόκερου αναμένουμε μεγάλα γεγονότα!!!
Το  2017 - εβραϊκό  5777 πολύ κρίσιμο από τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλαγής του χρόνου.