Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ? ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ :


ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Εκκλησία
 Άρθρο 8:
8 Δ: Σύνδεση Ο.Η.Ε. που θα αναλάβει την επίβλεψη της χριστιανικής ενοποιημένης εκκλησίας, από 15.7.2017.
Άρθρο 10
10 ΣΤ: Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018.
 
Άρθρο 13 
13 Β: Τοποθέτηση στις ηγεσίες των χριστιανικών εκκλησιών, από ηλικίες 28 ετών και άνω, από 1.11.2017. (Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 28 ΚΑΙ ΑΝΩ )
Άρθρο 15
15 Β: Αποδοχή από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όλα τα χριστιανικά προσκυνήματα να δοθούν σε τέσσερις διαχειριστικές αρχές: ΟΗΕ, UNESCO, Ρωσικής Εκκλησίας, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, εφαρμογή από 1.5.2017.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ (15.7.2017)  (19.10.2017) ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ

ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ εις Διοικητική Μεταρρύθμιση
2 Γ:Αποδοχή υπέρτατου ρόλου του ΟΗΕ, απο 19.10.2017, εις όλας τας θρησκείας του Πλανήτη.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΦΡΑΣΕΙΣ (ΠΡΟΣΕΥΧΗ) ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
"Προσευχόμεθα και πάλι και πολλάκις εις τον ένα Θεό και έναν άνθρωπο ίνα φανερωθεί εις τον Κόσμο για να λύσει όλα τα προβλήματα του Πλανήτη."

ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Δ.Συμπληρωματική Δήλωση:Προχωρούμε εις την μεταμόρφωση Κρατικών - Εκκλησιαστικών Μορφών Αυτοδιοικήσεων και χαιρόμεθα δια αυτό , διότι αλλάζουμε όλας τας Εκκλησιαστικάς και Κρατικάς μορφάς.Πλέον περάσαμε στη Νέα Εποχή και από 1.5.2016, θα εισαχθούμε στην Νέα Εποχή και στην Νέα Κατάσταση.

Ε.Συμπληρωματική Δήλωση:Δεσμευόμεθα δια Διοικητικήν αναδιάρθρωσιν. Εκκλησιαστικήν αναδιάρθρωσιν, και επανιδρύσεως της ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Επίσης δια Ίδρυσιν στρατιωτικών και Αστυνομικών Πολυεθνικών δυνάμεων για να υπάρξει Τάξη και Ασφάλεια εις τας οδούς και πλατείας των Πόλεων όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως καθώς και ασφάλεια όλων των Εκκλησιαστικών απο τας ανωτέρω Δυνάμεις.

ΣΤ.Συμπληρωματική Δήλωση:Δεσμευόμεθα οι ανωτέρω εκκλησιαστικοί και Πολιτικοί Ηγέτες να συνεργασθώμεν εντόνως και σθεναρώς με την Παγκόσμιαν Αστυνομίαν I.P.T.F.,η οποία ιδρύθηκε, έχει προσωρινή έδρα εις Ουάσινγκτον απο 21.9.2001 καθώς και της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Δυνάμεως Διαχείρισης Εκτάκτων Χρήσεων - F.E.M.A, η οποία έχει έδρα εις την Ουάσινγκτον και Βαλτιμόρη ιδρυθείσα στις 17.11.1984.Οι ανωτέρω Δυνάμεις μαζί με τον Ευρωπαϊκό Στρατό ο οποίος ιδρύθηκε εις Κων/πολη το 26.10.2001 έχει προσωρινή έδρα εις την Μονς του Βελγίου και σε συνεργασία Ευρωπαϊκά άλλα Στρατιωτικά και Τοπικά σώματα θα παρέχουν Τάξη και Ασφάλεια σε όλα τα πρώην Εθνικά Κράτη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες, Ομολογίες και Θρησκείες που εδρεύουν εις την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης δεσμευόμεθα και αποδεχώμεθα για την παρακολούθηση των πάντων δια Ασφάλεια με τοποθέτηση Ηλεκτρονικών καμερών εξελιγμένης μορφής και τεχνολογίας εις όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δρόμους όλων των Πόλεων της Ε.Ε, Μονές,Εκκλησίες και Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς και Ίδρυσης Θρησκευτικής Αστυνομίας.

Εκλέχθηκε νέος γ.γ στον Ο.Η.Ε o Γκουτέρες απο Πορτογαλία που αναλαμβάνει από 1η  Ιανουαρίου 2017 μόνο που αυτά αλλάζουν μετά από ξαφνικά ή μάλλον γεγονότα δρομολογημένα όπως ένα παγκόσμιο οικονομικό κράχ ή ένας παγκόσμιος πόλεμος κ.λ.π
ολόκληρο το υπερμνημόνιο εδώ 
 ΠΗΓΗ taxidixoristaftotita.blogspot.gr 
 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΟΧΙ  ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  
 *********************************************************************************
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ  
Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ.

 13.8%

Μπείτε στην παρακάτω σελίδα για να το δείτε...
https://secure.avaaz.org/el/poll_results_2016_gr/?slideshow

Εκεί που αναφέρει "Οι βασικότερες οργανωτικές προτεραιότητές μας για φέτος:" μετά το τρίτο θέμα.. κάντε κλικ από κάτω στο βελάκι για να δείτε και τα υπόλοιπα (εκεί μέσα είναι)!!! 13,8% μέχρι τώρα υπέρ... (μετά π.χ. από έναν παγκόσμιο πόλεμο και ένα κραχ που νομίζεται ότι θα φτάσει αυτό το ποσοστό;;; )
Το Avaaz περιγράφεται σαν ένα διαδικτυακό κίνημα πολιτών με 43.000.000 μέλη από όλο τον πλανήτη!!!
http://www.avaaz.org/el/

Υπάρχει και σχετική ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.. : Προφητείες Αγίου Λαυρεντίου τού Chernigof (+1950)
(απόσπασμα)
Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σέρνιγκοβ, μιλώντας συχνά για τον Αντίχριστο, έλεγε:
"Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν (μεταξύ τους τα έθνη), και ένας Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης ( και αναζητώντας ειρήνη), θα πούνε:
"Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γή."
Και θα τον εκλέξουν!
Θα εκλέξουν τον Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο "ειρηνοποιό". Είναι απαραίτητο να ακούσετε προσεκτικά. Θα είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή!
Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, τον Αντίχριστο, και ότι θα είναι θανάσιμα απαγορευμένο στους Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄ αυτόν τότε..."


περισσότερα εδώ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: « ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ »