Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Με βάση το οξύμωρο να αποδέχεται ο Ρώσσος Πρόεδρος την συγνώμη του σφαγέα της μαρτυρικής Συρίας Ερντογάν, παράλληλα να συνάπτει σχέσεις σε στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο με την Τουρκία , να την αποφορτίζει από πολεμικά μέτωπα , να της δίνει την άνεση έτσι να ασχοληθεί με την επεκτατική πολιτική της στο ΑΙΓΑΙΟ και την ίδια στιγμή ο μουεζίνης να ψέλνει και να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους από το εσωτερικό του πνευματικού και πολιτισμικού καθιδρύματος της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ…
ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ

Αν τελικά κάποιος ΕΥΣΕΒΗΣ ΣΩΣΙΑΣ του Πούτιν ήταν αυτός που επισκέφτηκε και προσκύνησε το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και όλοι μας ξετρελαθήκαμε με τον ευσεβισμό του;
Ευχόμαστε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Διότι όλα μπορείς να τα διαπραγματευθείς κ. Πούτιν αλλά με την ΚΥΡΙΑ την ΑΘΩΝΙΤΙΣΣΑ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ δεν μπορείς να τα βάλεις.
Δια επανειλημμένης αρθρογραφίας μας στο παρελθόν σταθήκαμε απέναντι στον σαρωτικό μεγαλοϊδεατισμό του μέντορα του κ. Ντούκιν θεωρώντας ότι αυτός συνιστά μια νέα εξτρεμιστική έκδοση του πανι -σλαβισμού.
¨Φύκια και μεταξωτές κορδέλες¨ η θρησκευτική διπλωματία του κ. Ντούκιν την στιγμή που ο Ρωσικός λαός αντιδρά στην νέα αυτή γεωπολιτική πειρατεία της προσέγγισης Ρωσίας –τουρκίας.
¨ Τουρκία. Μεγάλη δημοσκόπηση ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, αναδεικνύει το μίσος των Ρώσων κατά της Τουρκίας, μετά την συγνώμη Ερντογάν!!!
Με μια δημοσκόπηση σε μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, η ρωσική κοινή γνώμη στέκεται απόλυτα εχθρικά κατά της Τουρκίας, ακόμα και μετά την υποτιθέμενη »συγνώμη» Ερντογάν. Σε ερώτηση ποια είναι η άποψη σας για την Τουρκία μετά την »συγνώμη» Ερντογάν σε ποσοστό
2,3% έχουν την ίδια άποψη για την Τουρκία όπως και πριν την κατάρριψη του su-24.
15%θεωρούν πως έχει βελτιωθεί η γνώμη τους για την Τουρκία, αλλά όχι όσο θα ήθελαν.
1,1%λένε πως η γνώμη τους έχει γίνει καλύτερη μετά την συγνώμη Ερντογάν
81,5% λένε πως η άποψη τους για την Τουρκία είναι αρνητική όπως και πριν και πρόκειται να αλλάξει!!!
Το αντιτουρκικό μίσος στην ρωσική κοινωνία είναι βαθιά ριζωμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο. ¨ Date: Ιουλίου 1, 2016Author: Dioptra-News
Ένα ΣΧΟΛΙΟ στο Πενταπόσταγμα και στο άρθρο ¨Και τυπικά τζαμί η Αγία Σοφία: Σε ζωντανή μετάδοση μουεζίνης απαγγέλλει μουσουλμανική προσευχή μέσα από το Ναό¨ μας έκανε εντύπωση και για αυτό το καταγράφουμε ως έχει
¨σημερα ο κοντος κατέστρεψε την ρωσια!
μετα την βεβήλωση της αγιας σοφιας επρεπε αμεσως να ακυρώσει ολες τις συμφωνίες με τους μογγολους.Ηταν η «κλασική» δοκιμασια του ΧΡΙΣΤΟΥ .
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ επέτρεψε να νικήσει ο κοντος διπλωματικά τον τουρκο και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ του έθεσε την δοκιμασία-επιλογή…πια?
να ακυρωσει ολα τα συμφωνηθέντα και να εκδικηθεί την προσβολή του ιδιώματος ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ >>>την
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.
Ο μισθος σου βλαδημηρε θα ηταν τα κλειδιά της πολης …εως της συντέλειας αυτου του κοσμου! ειδικα μετα τοοοοσο λιγο χρονο απο την επίσκεψη σου στο περιβόλι της παναγιας θα επρεπε να ησουν πολυ πιο αφυπνισμένος!
φανηκες πολυ λιγος….δικαια ο ΧΡΙΣΤΟΣ εδωσε εξουσια στον εκλεκτο …¨
ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ότι
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ προσδιόρισε ότι η στρατιωτική και πολιτική διοίκηση της ΠΟΛΗΣ θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
13 Ιανουαρίου 2016 αρθρογραφούμε και επισημαίνουμε με τον τίτλο ¨ 2016 – Μεγάλες ανατροπές μέσα στην Ρωσία;¨
Από την Οδησσό της Ουκρανίας ο Άγιος Γέροντας Ιωνάς τα είπε όλα … για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν στις μέρες μας και προσδιορίζει ότι στην Ρωσία θα ανέβει Τσάρος δηλ. κάποιος που θα φοράει στρατιωτική στολή και όχι κουστουμάκια.
2007- Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού είπε :
¨ Και είπε ότι αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία¨.
Ο Πούτιν τότε είχε κυβερνητική θέση.
Για ποιον άραγε μιλούσε ο χαρισματικός αυτός Γέροντας( φώτο) που προέβλεψε τα γεγονότα της Ουκρανίας;

Ας δούμε τα λεγόμενα του πιο αναλυτικά σύμφωνα με τις πηγές:
¨ Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). Το 2007 είπε:
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. »
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι
« αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία».
Αναφορικά με το δολάριο είπε :
« o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού¨».
Και είπε ότι :
«αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία» (events.orthodoxengland 2/1/15) dimpenews.com
Τα πιο συγκλονιστικά από τα λεγόμενα του είναι τα παρακάτω σύμφωνα με τις πηγές.
Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει:
«Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου.
Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος.
Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης».
simeiakairwn.wordpress.com/ Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016
Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το 2012.
Τον επόμενο χρόνο μετά την κοίμηση του και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο που κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας.( newsontime.gr – Ουκρανία : Βίαια επεισόδια στο Κίεβο Published on Nov 30, 2013)
Στα επόμενα δυο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο με πολλά αθώα θύματα και ορφανά πολέμου.
Και απομένει στις ημέρες μας δηλ. το 2016 , μετά από τα δύο αυτά προηγούμενα χρόνια αν επαληθευθεί ο Γέροντας Ιωνάς.
Αυτές τις ώρες ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα
Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν.
Τελικά η αλήθεια του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τους αιώνες και ισχύει μεγαλοπρεπώς το
«Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία». (Ψάλμ. ΡΜΕ΄ 3).
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ