Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!


ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!  ΜΟΝΟ ΤΟ BROOKINGS ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ"

Αποφάσισαν ποιος θα είναι ο νέος μας πρωθυπουργός . 
Ετοιμαστείτε (ειδικά οι "χριστιανοί") να τον υποδεχθείτε.:



Πηγή
 Το Μουσείο Ολοκαυτώματος επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο μουσείο Yad Vashem, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.

Στη συνέχεια, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών:
Βαθιά συγκινημένος από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεσμευόμαστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρίκη αυτή της τραγικής περιόδου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Μουσείο Ολοκαυτώματος:



Χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι το Ισραήλ είναι στρατηγικός εταίρος για τη χώρα μας και εξέφρασε τη χαρά του που η πολιτική προσέγγιση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ είναι μια πολιτική η οποία υιοθετήθηκε και υιοθετείται από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. Μητσοτάκης και Ριβλίν συμφώνησαν ότι ο λαϊκισμός καταστρέφει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για να διορθωθούν προβλήματα των χωρών. Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε θέματα τρομοκρατίας και στο Προσφυγικό. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Ισραήλ με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Κνεσέτ Γιούλι Εντελστάιν. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία, καθώς και επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.

Θυμίζουμε την προχθεσινή μας ανάρτηση :


Οι καλοί νεοταξίτες (που υπερψήφισαν και το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων) ανταμείβονται. Η Νέα Τάξη ποτέ δεν ξεχνάει τα τσιράκια της.
Από πρωθυπουργιλίκια και υπουργιλίκια μέχρι δεσποτικούς και πατριαρχικούς θρόνους.

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανάρτηση μας:Πολίτης ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Το σχόλιο μας.