Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!



Ιταλία: O ιταλικός Τύπος για την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λέσβο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/04/2016

Αναφορά στην επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λέσβο κάνουν

οι ηλεκτρονικές πύλες ιταλικών μέσων ενημέρωσης.
«Μετά τη Λαμπεντούζα, ο πάπας Φραγκίσκος επιστρέφει στην καρδιά της Μεσογείου, για να πορευθεί προς της ροές ανθρώπων, παιδιών και γυναικών, οι οποίες, από την Μέση Ανατολή προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη διαμέσου της Ελλάδας», γράφει η ιταλική εφημερίδα Λα Στάμπα.




Η εφημερίδα προσθέτει ότι στις 21 Μαρτίου είχε έλθει στην Ρώμη ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για να εξετασθούν και να αποφασισθούν, σε απόλυτη εχεμύθεια, οι λεπτομέρειες του ταξιδίου αυτού του Αργεντινού ποντίφικα. 
«Ο πάπας Φραγκίσκος θα μεταβεί στη Λέσβο για να συναντήσει, μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τους πρόσφυγες και μετανάστες», γράφει στην έκδοσή της στο διαδίκτυο η εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσσατζέρο, προσθέτοντας ότι «οι δυο θρησκευτικοί ηγέτες θα συνοδεύονται από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο».
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ’νσα, επίσης, αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Βατικανού, πατέρα Φεντερίκο Λομπάρντι, ο οποίος περιορίσθηκε να τονίσει ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές και πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο γίνεται αναφορά».
 
 ΑΠΕ xrimatistirio.gr