Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

TI EINAI TO XΑΡΑΓΜΑ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ?

Αποτέλεσμα εικόνας για Χάραγμα΄
'Οταν η Γραφή αναφέρει ότι θα δώσει "Χάραγμα", η όταν η Σίβυλλα είπε ότι θα δώσει "σφραγίδα" θα δώσει τέτοιο πράγμα. 'Οχι τσίπ στο χέρι. Το τσίπ στο χέρι αφορά καθαρά την παρακολούθηση και τον έλεγχό μας.  

Το σφράγισμα δεν θα το πάρουμε, διότι κι αυτό σφράγισμα είναι. Το τσίπ στο χέρι και η ταυτότητα στο χέρι έχει απεδείχθει πλέον ότι, τόσο αυτά που είναι γραμμένα στο τσίπ μέσα στην κάρτα - αλλά με τον ίδιο τρόπο το τσίπ που θα είναι τυχών μέσα σε χέρι, αντιγράφονται πλήρως. 

Δηλαδή, και η "κουτσή Μαρία" που λέει ο λόγος να είναι γνώστης του λογισμικού, με ενα απλο "έξυπνο τηλέφωνο" πλέον ούτε κάν λάπτοπ, θα μπορείς να κάνεις κλώνο της κάρτας, να την αντιγράψεις, αλλά και το πίν ακόμα αντιγράφεται για πλάκα.

Πως αντιγράφεται το πίν; Στις διαβιβάσεις, στον στρατό όταν ήμουν στο ΝΑΤΟ λέγαμε: οτιδήποτε εκπέμπεται στον αέρα υποκλέπτεται και απο χιλιόμετρα μακριά. Ο καημός μας ήταν τι θα κάνουν οι Ρώσοι, πως θα μας κλέψουν στο ΝΑΤΟ οτιδήποτε δεν πήγαινε με καλώδιο.

Οταν περνάς την κάρτα μέσα σε ενα μαγαζί η σε ενα ΑΤΜ, κι αυτός που θέλει να σε κλέψει θα σου΄χει κάνει κλώνο/ αντίγραφο της κάρτας, θα μπορεί κι αυτός να βάλει την κάρτα στο ΑΤΜ η να την περάσει στο μηχανάκι του καταστήματος.

Με το ακριβές αντίγραφο της κάρτας και την εύρεση του τετραψήφιου αριθμού πίν, πάει ο άλλος και σου σηκώνει τα πάντα από την τράπεζα. Πραγματοποιεί π.χ πληρωμές όπου θέλει, σε εταιρείς στο εξωτερικό η στο εσωτερικό. 

Κάνει ότι θέλει κι εσύ μένεις χωρίς δεκάρα. Και αύριο μεθαύριο, αν αυτή η κάρτα είναι ικανή να κάνει μεταβιβάσεις σπιτιών, αυτοκινήτων κτλ.. θα μπορεί να σου πάρει τα πάντα και να μείνεις χωρίς τίποτα, κι άντε να πας να αποδείξεις ότι δεν το έκανες εσύ.

Επομένως η μέθοδος δεν είναι ασφαλής, και αυτό είναι το πρόβλημα.

Ποιά είναι τότε η λύση; Αν λοιπόν αντιγράφεται το τσίπ μέσα στην κάρτα, αντιγράφεται το τσίπ και μέσα στο χέρι. Δεν έχει καμία διαφορά. Τι σε κρέας τι σε πλαστικό. 

Η λύση την οποία θα δώσουν θα είναι η εξής: 

Θα δώσουν στο "χέρι" η στο μέτωπο, είτε αδιόρατο είτε ορατό, μια "σφραγίδα" η οποία θα φέρει επάνω το 666 και τον EKAM ('Ενιαίο Κωδικό Άριθμό Μητρώου) του καθενός, και αφού ο καθένας, στο χέρι η στο μέτωπο θα έχει τον "δικό του" δεν θα μπορεί να κλέψει τον "δικό σας" εκτός αν σας κόψει το χέρι.

Αλλά και το χέρι ακόμη να κόψει , θα είναι άχρηστο.

Κοιτάξτε. Ολοι έχουμε πέσει σε μια παγίδα. Την παγίδα της αχρήματης κοινωνίας. Ο σκοπός τους δεν είναι να μην έχουμε χρήματα αλλά να μπορούν να μας ελέγχουν με τα τσιπάκια. Το Χάραγμα, το οποίο δεν θα έχει τίποτα ηλεκτρονικό επάνω του και θα είναι σαν ενα απλό τατουάζ, θα έχει πάνω τον αριθμό σου και το 666 την σφραγίδα του παγκοσμίου κράτους.

Το μηχάνημα θα διαβάζει το τατουάζ και απλά θα αναγνωρίζει με τον σαρωτή ότι υπάρχει. Ταυτόχρονα για να πληρώσεις θα στο φωτογραφίζει με τον δικό σου αριθμό ΕΚΑΜ και την σφραγίδα σου ότι είσαι γνήσιος δούλος του Σατανά, και αφού στο φωτογραφίσει, μόνο τότε θα μπορείς να πληρώσεις με χρήματα τα οποία μπορεί να έχεις και στο χέρι σου η να κάνεις μεταφορά από την τράπεζα.

Η μέθοδος θα είναι ασφαλής, και θα είναι η απάντηση στην μέθοδο μέσω τσίπ το οποίο θα είναι είτε μέσα σε πλαστικό είτε στην σάρκα μας. 

Κι όλοι εμείς που λέγαμε ότι "υποκλέπτονται" αυτό θα διαφημίσουν, ότι σου υπέκλεψαν τα στοιχεία του τσίπ που βρίσκονται στην κάρτα η στο χέρι. 

Γι αυτό πρέπει να έχεις σφράγισμα/χάραγμα στο χέρι ώστε κανείς να μην μπορέι να το πάρει από επάνω σου.

Με αυτό τον τρόπο θα το πασάρουν ως "λύση". Θα πεί κανείς ..... αυτό δεν είναι χάραγμα;

Απάντηση: Είναι χάραγμα, διότι εφόσον το τσίπ στο χέρι θα είναι ο μόνος τρόπος να πληρώνεις να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου να πουλάς και να αγοράζεις, τότε είναι και αυτό χάραγμα.

Το τελικό χάραγμα, θα είναι αυτό το οποίο σας περιέγραψα, και θα δίνει λύση στο πρόβλημα των υποκλοπών των στοιχείων των τσίπ που είτε είναι μέσα σε πλαστικό στην κάρτα είτε μέσα στην σάρκα μας, θα είναι προβληματικό.

Διαδώστε το παντού, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι θέλει ο Σατανάς να φέρει.

atheatignosi