Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

"LΟRD OF THE WORLD" "ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ" ΤΟΥ 1907 ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ! Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ 2016!!! (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για κλιματική αλλαγή παρίσι


Ο Robert Hugh Benson (1871-1914) ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς ιεροκήρυκες και λογοτέχνες της Αγγλίας είναι γνωστός για την ιστορική μυθιστοριογραφία του. Ήταν γιος του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι. 

Έγραψε ένα μυθιστόρημα με τίτλο "Lord of the World" Ο Κύριος του κόσμου πολύ «προφητικό» από τον Πάπα Βενέδικτο XVI και εκπληρώνεται από τον Πάπα Francis I.
Επικεφαλής της Νέας Τάξης είναι μια χαρισματική φιγούρα, ένας Αμερικανός που ονομάζεται Julian Felsenburgh. Στην αρχή του βιβλίου ΙΙ κεφάλαιο 1 της ρητορική Felsenburgh είναι απόκοσμη:
Ο Felsenburgh είναι ο Αντίχριστος.

Στο Lord of the World Ο Benson φαντάζεται την άνοδο μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης που καταστέλλει την θρησκευτική έκφραση. Η Εσπεράντο είναι η επίσημη γλώσσα. Η ευθανασία είναι το σύνηθες αντίδοτο για τα μεγάλα δεινά.

Βλέπει κυριολεκτική εκπλήρωση το 2015 - 2016. Γεγονότα, όπως η υπογραφή για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι το 2015, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζούλιαν Felsenburgh το τελευταίο έτος κάνει  περιοδεία σε όλο τον κόσμο (το 2016 ο Obama θα κάνει περιοδείο σε όλο το κόσμο), η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική κρίση, και ο Πατέρας Francis που βοηθά τον Felsenburgh (Αντίχριστο) στη δημιουργία της Νέας Θρησκείας για τη Χρυσή Εποχή της ανθρωπότητας. 

Η επιθυμία του κόσμου για μια επιφανειακή ειρήνη και δικαιοσύνη του επιτρέπει να υποδουλωθεί κάτω από την κυριαρχία του.
Η ανθρωπότητα σύντομα μαθαίνει ότι δεν είναι καθόλου καμία χρυσή εποχή.   

Ο Πάπας Frances σε συνέντευξη τύπου κατά την αεροπορική επιστροφή του σε ταξίδι στις  Φιλιππίνες,  αναφέρθηκε στο "Lord of the World" και παρότρυνε όλους τους παρόντες να το διαβάσουν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αναφερθεί στο βιβλίο μυθιστόρημα "LΟRD OF THE  WORLD".

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά
http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr
Γ Ervana.