Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ 21 ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ "Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300"!!!


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει απλώσει το θανάσιμο δίχτυ της σε όλο το κόσμο. Άνθρωποι από κάθε μεριά της γης προσπαθούν να ενημερώσουν τις υπνωτισμένες και ελεγχόμενες συνειδήσεις μας.
Το παρακάτω άρθρο που ακολουθεί αναλύει 21 στόχους που έχουν οι Πεφωτισμένοι και που προσπαθούν να μας επιβάλλουν με ύπουλες και στοχευμένες κινήσεις.
Ο Professor Greef του Public Enemy’s(http://en.wikipedia.org/wiki/Professor_Griff) ο επισκέπτης της Τετάρτης στο Alex Jones Show, μας θύμισε ένα εξαιρετικό έργο από τον συγγραφέα και ιστορικό Δρ John Coleman.
Ιεραρχία των συνωμοτών -  Η επιτροπή των 300

Από: « Ιεραρχία Συνωμοτών : Η ιστορία της Επιτροπής των 300"
Δρ. john Coleman

1. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση / Νέα Τάξη Πραγμάτων με μια ενιαία Εκκλησία και νομισματικό σύστημα υπό τη διεύθυνσή τους. Η Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση άρχισε να οργανώνει την εκκλησία της τις δεκαετίες του 1920 και του 1930, γιατί συνειδητοποίησε την ανάγκη ότι μια θρησκευτική πίστη συνυφασμένη με την ανθρωπότητα πρέπει να έχει μια διέξοδο και, ως εκ τούτου, εγκαθίδρυσε μια "εκκλησία" για να διοχετεύσει αυτή την πίστη προς την κατεύθυνση που αυτοί επιθυμούν.

2. Να επιφέρει την απόλυτη καταστροφή όλων των εθνικών ταυτοτήτων και την εθνική υπερηφάνεια, η οποία ήταν το πρωταρχικό μέλημα τους, αν η έννοια της παγκόσμιας κυβέρνησης επρόκειτο να λειτουργήσει.


3. Να κατασκευάσει και να επιφέρει την καταστροφή της θρησκείας, και πιο ειδικά, της χριστιανικής θρησκείας, με μία εξαίρεση, δικής τους δημιουργίας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

4. Να καθοριστεί η ικανότητα να ελέγχει κάθε πρόσωπο και κάθε μέσο, ​​μέσω του ελέγχου του νου και που ο Zbignew Brzezinski ονόμασε techonotronics, το οποίο θα μπορούσε να μεταμορφώσει τον άνθρωπο σε ρομπότ και ένα σύστημα τρόμου που θα κάνει το Red Terror του Felix Dzerzinhski να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι.

5. Να επιτευχθεί το τέλος κάθε εκβιομηχάνισης και της παραγωγής πυρηνικής ηλεκτρικής ενέργειας σε αυτό που αποκαλούν «η μετα-βιομηχανική μηδενική ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών". Εξαιρούνται οι υπολογιστές και οι βιομηχανίες παροχής υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες των Η.Π.Α που θα παραμείνουν θα εξάγουν σε χώρες όπως το Μεξικό, όπου άφθονο εργατικό δυναμικό σκλάβων είναι διαθέσιμο.. Όπως είδαμε, το 1993, αυτό έχει γίνει ένα γεγονός με τη διέλευση της βορειοαμερικανικής Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών, που είναι γνωστή ως NAFTA. Οι άνεργοι και οι ανεπάγγελτοι στις ΗΠΑ, στον απόηχο της βιομηχανικής καταστροφής, είτε θα γίνουν χρήστες οπίου και ηρωίνης ή εθισμένοι στην κοκαΐνη, ή θα γίνουν στατιστικά στοιχεία στην εξάλειψη του «πλεονάζοντος πληθυσμού» διαδικασία που γνωρίζουμε σήμερα ως Global 2000.


6. Να ενθαρρύνει, και τελικά να νομιμοποιήσει τη χρήση 


ναρκωτικών και της πορνογραφίας ως μια "μορφή τέχνης", το οποίο θα γίνει ευρέως αποδεκτο και τελικά, θα γίνει σύνηθες φαινόμενο. 

7. Να επιτευχθεί μείωση του πληθυσμού των μεγάλων πόλεων, σύμφωνα με την δοκιμαστική λειτουργία που πραγματοποιήθηκε από το καθεστώς του Πολ Ποτ στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα σχέδια γενοκτονίας αυτού του Πολ Ποτ καταρτίστηκαν στις ΗΠΑ από έναν από τη Λέσχη των ερευνητικών ιδρυμάτων της Ρώμης, και εποπτεύεται από τον Thomas Enders, έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Στέητ Ντιπάρτμεντ. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι η Επιτροπή αυτή τη στιγμή προσπαθεί να επαναφέρει τα κρεοπωλεία του Πολ Ποτ στην Καμπότζη.

8.Να καταστείλει κάθε επιστημονική ανάπτυξη εκτός από εκείνη που θεωρείται ευεργετική από τους Illuminati. Ειδικά στόχος είναι η πυρηνική ενέργεια που χρησιμοποιείται για ειρηνικούς σκοπούς. Ιδιαίτερα μισούνε τα πειράματα σύντηξης που επί του παρόντος απαξιώνονται και γελοιοποιούνται από τους Illuminati και τα τσακάλια τους στον Τύπο. Η ανάπτυξη της δάδας σύντηξης (fusion torch)*** θα επέφερε πλήγμα στο σχέδιο των «περιορισμένων φυσικών πόρων» των Illuminati. Μια δάδα σύντηξης, χρησιμοποιούμενη σωστά, θα μπορούσε να δημιουργήσει απεριόριστους και προς το παρόν αναξιοποίητους φυσικούς πόρους, ακόμη και από τις πιο κοινές ουσίες. Οι χρήσεις της δάδας σύντηξης είναι πολλές, και θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα με έναν τρόπο που, μέχρι στιγμής, δεν έχει ακόμα κατανοηθεί από το κοινό.

9. Να προκαλέσει. με τη βοήθεια των περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες και με τη βοήθεια της πείνας και των ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, τον θάνατο τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το έτος 2050, ανθρώπων που αποκαλούν "άχρηστα παράσιτα". Η Επιτροπή των 300 (Illuminati) ανέθεσε στον Σάιρους Βανς να γράψει ένα έγγραφο με θέμα πώς θα επιτευχθεί αυτή η γενοκτονία. Το έγγραφο εκπονήθηκε με τον τίτλο "Παγκόσμια Έκθεση 2000» και έγινε αποδεκτό και εγκρίθηκε για ανάληψη δράσης από τον πρώην πρόεδρο James Earl Carter, και τον Edwin Muskie, τότε Γραμματέα του κράτους, και για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους όρους της παγκόσμιας έκθεσης του 2000, ο πληθυσμός των ΗΠΑ πρόκειται να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια μέχρι το έτος 2050.

10. Να αποδυναμώσει το ηθικό ανάστημα του έθνους και να αποθαρρύνουν τους εργαζόμενους στην εργατική τάξη, με τη δημιουργία μαζικής ανεργίας. Καθώς οι θέσεις εργασίας λιγοστεύουν λόγω των πολιτικών μηδενικής βιομηχανικής ανάπτυξης που προωθούνται από τη Λέσχη της Ρώμης, η έκθεση προβλέπει ότι οι αποθαρρυμένοι και με ηθικό πεσμένο εργαζόμενοι θα καταφεύγουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η νεολαία της γης θα πρέπει να ενθαρρύνεται μέσω της μουσικής ροκ και με ναρκωτικά να επαναστατήσει ενάντια στο κατεστημένο, υπονομεύοντας έτσι και τελικά να καταστρέψουν την οικογένεια. Σε αυτό το πλαίσιο, η Επιτροπή ανέθεσε στο Tavistock Institute να προετοιμάσει ένα σχέδιο για το πώς αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί. Το Tavistock απευθύνθηκε στο Stanford Research για να αναλάβει το έργο, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Willis Harmon. Το έργο αυτό έγινε αργότερα γνωστό ως «Συνωμοσία του Υδροχόου».

11. Να κρατήσει τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μακριά, από το να αποφασίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους, δημιουργώντας τη μια κρίση μετά την άλλη και, στη συνέχεια τη «διαχείριση» αυτών των κρίσεων. Αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και θα σπάσει το ηθικό του πληθυσμού στο βαθμό όπου αντιμέτωποι με τόσες πολλές επιλογές, η απάθεια σε μαζική κλίμακα θα είναι το αποτέλεσμα. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, ένας οργανισμός για τη διαχείριση κρίσεων είναι ήδη σε ισχύ. Ονομάζεται Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), την ύπαρξη της οποίας ανέφερα για πρώτη φορά το 1980.

12. Να εισαγάγει νέες λατρείες και να ενισχύει στους ήδη τη λειτουργία που περιλαμβάνει γκάνγκστερ μουσική ροκ όπως οι Rolling Stones (μια ομάδα γκάνγκστερ πολύ ευνοούνται από την Ευρωπαϊκή Μαύρη αριστοκρατία), και όλα τα Tavistock-rock-groups έχουν που ξεκίνησαν με τους Beatles.

13. Να συνεχίσουν να οικοδομούν την λατρεία του χριστιανικού φονταμενταλισμού που ξεκίνησε ο Darby υπάλληλος της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται καταχρηστικά με σκοπό την ενίσχυση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, προσδιορίζοντας τους Εβραίους μέσα από το μύθο του «εκλεκτός λαός του Θεού», και δωρίζοντας πολύ σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτό που λανθασμένα πιστεύουν ότι είναι μια θρησκευτική αιτία στην προώθηση του Χριστιανισμού.

14. Να πιέσει για την εξάπλωση θρησκευτικών αιρέσεων, όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός, οι Σιχ, και να διεξάγει πειράματα ελέγχου του νου του τύπου Jim Jones και «Son of Sam». Αξίζει να σημειωθεί ότι o τελευταίος Χομεϊνί ήταν δημιούργημα της βρετανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MI6. Αυτή η λεπτομερής εργασία διατυπώνει βήμα-προς-βήμα την διαδικασία με την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ υλοποίησε για να τοποθετήσει τον Χομεϊνί στην εξουσία.

15. Για να εξάγει ιδέες "θρησκευτικής απελευθέρωσης" σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να υπονομεύσει όλες τις υπάρχουσες θρησκείες, αλλά κυρίως την Χριστιανική θρησκεία. Αυτό άρχισε με την "Θεολογία της Απελευθέρωσης των Ιησουιτών", που έφερε ένα τέλος στην οικογένεια Σομόζα στη Νικαράγουα, και η οποία σήμερα καταστρέφει το Ελ Σαλβαδόρ, 25 χρόνια τώρα σε ένα «εμφύλιο πόλεμο». Κόστα Ρίκα και Ονδούρα έχουν επίσης εμπλακεί σε επαναστατικές δραστηριότητες, που υποκινήθηκαν από τους Ιησουίτες. Ένας πολύ δραστήριος φορέας που ασχολείται με τη λεγόμενη θεολογία της απελευθέρωσης, είναι η Κομμουνιστική προσανατολισμένη αποστολή της Knoll Mary. Αυτό εξηγεί τη μεγάλη προσοχή των μέσων ενημέρωσης για τη δολοφονία των τεσσάρων καλογριών της αποστολής της Mary Knoll στο Ελ Σαλβαδόρ πριν από λίγα χρόνια. Οι τέσσερις μοναχές ήταν κομμουνιστικοί ανατρεπτικοί παράγοντες και οι δραστηριότητές τους ευρέως τεκμηριώνονται από την κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ. Ο αμερικανικός Τύπος και τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να δώσουν οποιοδήποτε χώρο ή κάλυψη στον κόσμο, των εγγράφων που κατέχονται από την κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ και που αποδείκνυαν αυτό που οι μοναχές της Αποστολής Mary Knoll έκαναν στη χώρα. Η Mary Knoll είναι μια υπηρεσία σε πολλές χώρες, και παίζει ηγετικό ρόλο στην επίτευξη του κομμουνισμού στην Ροδεσία, Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική.

16. Να προκαλέσει μια συνολική κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου για να δημιουργήσουν συνολικό πολιτικό χάος.
17. Να αναλάβει τον έλεγχο όλων των ξένων και εγχώριων πολιτικών των ΗΠΑ.

18. Να δώσει την πλήρη υποστήριξη σε υπερεθνικά όργανα, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, το Διεθνές Δικαστήριο και, στο μέτρο του δυνατού, οι τοπικοί θεσμοί να είναι λιγότερο αποτελεσματικοί, με σταδιακή μείωση των επιδοτήσεων ή φέρνοντας τους κάτω από το μανδύα του ΟΗΕ.

19. Να διεισδύσει και να ανατρέψει όλες τις κυβερνήσεις, λειτουργώντας από το εσωτερικό τους προβλήματα για να καταστρέψουν τη κυρίαρχη ακεραιότητα των εθνών που εκπροσωπούνται από αυτούς.

20. Να οργανώσει μια παγκόσμια τρομοκρατία και να διαπραγματευτεί με τρομοκράτες όποτε τρομοκρατικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ήταν ο Bettino Craxi, ο οποίος έπεισε τις ιταλικές και των ΗΠΑ κυβερνήσεις να διαπραγματευτούν με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες που απήγαγαν τον πρωθυπουργό Moro και τον General Dozier. Ο Dozier τέθηκε υπό αυστηρή επιτήρηση να μην μιλήσουμε τι του συνέβη. Σε περίπτωση που σπάσει ποτέ ότι τη σιωπή, αναμφίβολα θα γίνει «ένα φρικτό παράδειγμα ", με τον τρόπο με τον οποίο ο Χένρι Κίσινγκερ ασχολήθηκε με τον Aldo Moro, Ali Bhutto και τον Zia ul Haq.

21. Να πάρει τον έλεγχο της εκπαίδευσης στην Αμερική με την πρόθεση και το σκοπό απόλυτα και εντελώς να την καταστρέψει. Μέχρι το 1993, η πλήρης επίδραση της δύναμης της πολιτικής αυτής γίνεται εμφανής και θα είναι ακόμα πιο καταστροφική όταν τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία αρχίσουν να διδάσκονται το πρόγραμμα «Outcome Based education»(ΟΒΕ).

Το βιβλίο του Δρ Coleman, « Η Ιεραρχία των συνωμοτών: Η επιτροπή των 300» είναι διαθέσιμο μέσω του Amazon.
***Fusion torch είναι μια έννοια για τη χρήση της υψηλής θερμοκρασίας πλάσματος ενός αντιδραστήρα σύντηξης για να διαχωρίσει άλλα υλικά (κυρίως απόβλητα υλικά) και να τα μετατρέψει σε λίγα επαναχρησιμοποιήσιμα και εμπορεύσιμα στοιχεία. 

Μετάφραση Eva Cat απόhttp://www.pakalertpress.com/
Μετάφραση/επιμέλεια Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT