Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ CERN ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2015??? (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

CERN Πύλη Σεπτέμβριο

To CERN  γνωστό ως Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών,  ιδρύθηκε το 1954 από 12 κράτη (τώρα αντιπροσωπεύεται από 22
και έχει ένα εκτεταμένο συγκρότημα που βρίσκεται στα σύνορα της Γαλλίας και της Ελβετίας.
Κύριο Shiva - "Ο Θεός της καταστροφής" άγαλμα στο CERN LHC.  Apollyon / Αβαδδών σημαίνει επίσης Καταστροφή / Καταστροφέας!  Είναι το CERN-LHC μια προσπάθεια να ανοίξει το απύθμενο κοίλωμα, δηλαδή blackhole / σκουληκότρυπα στο κέντρο του γαλαξία μας να απελευθερώσει Apollyon / Αβαδδών της Αποκάλυψης 9:11?  Αποκάλυψη 9:11 Νέα King James Version (NKJV) 11 Και είχαν βασιλιά, τον άγγελο της αβύσσου, του οποίου το όνομα στα εβραϊκά είναι Αβαδδών, και στην Ελληνική έχει το όνομα Apollyon.Το CERN   σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται για  την δημιουργία του  World Wide Web και συμμετέχει  σε εξαιρετικά προηγμένα επιστημονικά πειράματα, ένα από τα οποία περιλαμβάνει το Large Hadron Collider(LHC).

Ο LHC βρίσκεται 300 πόδια κάτω από το έδαφος και είναι ο μεγαλύτερος επιταχυντής σωματιδίων στον κόσμο. Είναι επίσης η μεγαλύτερη μηχανή στον κόσμο, που εκτείνεται πάνω από 17 μίλια. Όταν ενεργοποιηθεί, ένα δαχτυλίδι υπεραγώγιμων μαγνητών στέλνει σωματίδια πρωτονίων σε κίνηση με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και τα αναγκάζει να συγκρουστούν έπειτα τελικά μαζί.

Ο αρχικός στόχος του CERN μέσω του LHC ήταν να ανακαλύψει το «σωματίδιο του Θεού» και να βοηθήσει τους ερευνητές να κατανοήσουν καλύτερα την προέλευση του σύμπαντος  με την αντιγραφή της "big bang", μέσω της απομόνωσης των αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα μαζί (αντι-ύλης και της σκοτεινής ύλης ).
Ενώ οι περισσότεροι υποθέτουν πως οι δραστηριότητες του CERN έχουν αυστηρά επιστημονικό χαρακτήρα, υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία πως μαζί με την LHC  ενσωματώνουν την πνευματική   και την απόκρυφη έρευνα.
Για παράδειγμα,  το λογότυπο του CERN  είναι ο αριθμός "666"

CERN-666

 Έξω από το  CERN στη Γενεύη της Ελβετίας είναι ένα άγαλμα του Nataraja και μια απεικόνιση του Σίβα,  Ινδός θεός της καταστροφής:


Στην Αποκάλυψη  μια δαιμονική οντότητα  γνωστή ως Απολλύων (Abaddon) είναι ένας "καταστροφέας", που θα προκύψει από ένα απύθμενο πηγάδι  στούς έσχατους καιρούς.
"Έχουν ως βασιλιά, τον άγγελο της αβύσσου. Το όνομά του στα Εβραϊκά είναι Αβαδδών, και στα Ελληνικά αυτός ονομάζεται Apollyon. "Αποκάλυψη 9:11

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ένα μεγάλο μέρος  του CERN  στα Γαλλο-Ελβετικά σύνορα καλύπτει το έδαφος του Saint-Genis-Pouilly.Στους Ρωμαϊκούς χρόνους, η περιοχή αυτή ήταν γνωστή ως Apolliacum, η οποία περιείχε ένα Ναό που ήταν αφιερωμένος στον Apollyon!

Στη συνέχεια, έρχεται  το παράξενο τρέιλερ του CERN   "Συμμετρία", μια σκηνή χορού, όπερας, όπου ένας επιστήμονας του CERN αποστέλλεται σε μια άλλη διάσταση, ενώ εργάζονται για τον LHC. Στο βίντεο μεταξύ των 21 και 25 δευτερολέπτων 
εργαζόμενοι στο CERN  εκτελούν έναν τελετουργικό χορό περιστοφή, μιμούμενοι τον "χορό του Σίβα" :
Μετά από μια διετή παύση, το CERN επανενεργοποιήθηκε πρόσφατα το LHC  και αναμένεται να ολοκληρώσει το τελευταίο πείραμα του κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι ποιμένες, κληρικοί και άλλοι πνευματικοί ηγέτες προειδοποιούν για καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να οδηγήσουν στο άνοιγμα μιας σκουληκότρυπας (μαύρη τρύπα) και να εξαπολύσουν μια κυριολεκτική κόλαση στη γη, όπως προειπώθηκε στην Αποκάλυψη.
Για να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση των πνευματικών συνδέσεων μεταξύ του CERN και LHC  δείτε το ενημερωτικό βίντεο που ακολουθεί:

Σε συνδυασμό με άλλα συγκλονιστικά γεγονότα που συμβαίνουν κατά τον μήνα του Σεπτεμβρίου, 2015, οι δραστηριότητες του CERN έχουν αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται αν είμαστε στα πρόθυρα γεγονότων που αλλάζουν το άμεσο μέλλον.

«Κάτι μπορεί να έρθει μέσα από τις πόρτες διαστάσεων στο LHC.   ή θα μπορούσαμε να στείλουμε κάτι μέσα από αυτό. - Sergio Bertolucci, Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικών  Υπολογισμών  στο CERN.


Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά
http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/2015/09/cern-2015.html
ΠΗΓΕΣ: truthlamp.com Wikipedia