Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΩΝ!!!!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!!!!


Οι αμετανόητοι Σατανόδουλοι θεωρούν την Αγία Γραφή ως μία προπαγάνδα, ως ψευτοκείμενο χωρίς αντίκρυσμα, με εκατοντάδες αναφορές σε δολοφονίες και δολοπλοκίες, σε πορνείες και στην δουλοπρέπεια του ανθρώπου. Όλα εμπνευσμένα από τον Θεό με συνεχιστή τον Ιησού Χριστό.

Προσπαθούν να σταματήσουν την «ρητορική μίσους» και έχουν ξεκινήσει ήδη μία εκστρατεία συλλογής υπογραφών ....απαγόρευσης της Αγίας Γραφής!
Οι κακόμοιροι λόγω της πνευματικής τύφλωσής τους, δεν γνωρίζουν τι είναι η Αγία Γραφή.

Αγαπητοί χριστιανοί
Έρχεται το «Πνευματικό Ολοκαύτωμα»!!!
Άς διαβάζουμε-μελετάμε την «Σωσίβια» Αγία Γραφή, που θέλουν να καταργήσουν.
Ας μας πτοήσουν τα σημεία των καιρών, που είναι οι συχνοί και μεγάλοι σεισμοί, οι φυσικές ή βιολογικές ασθένειες, οι πλημμύρες, η επερχόμενη έλλειψη νερού, η πείνα τα τρομοκρατικά χτυπήματα και οι πόλεμοι με... στόχο την ειρήνη!
Ας διαβάσουμε την Αγία Γραφή, «ν’ ανοίξει το μυαλό μας» και ας «ρίξουμε μια ματιά» στα ευρήματα των αρχαιολόγων, που έχουν σχέση με την ιστορία του ανθρώπου, διότι ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ, πάνω στο όρος Αραράτ, σε 5.500 μέτρα ύψος (βλέπετε η τρύπα του όζοντος, βοηθάει να λιώνουν τα χιόνια στο όρος Αραράτ κατά τους θερινούς μήνες και στην κορυφή του βουνού, φαίνεται το μπροστινό και το πισινό μέρος, ενός τεράστιου σκάφους, στα μέτρα περιγραφής της Θεόπνευστης Αγίας Γραφής, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, την ορθότητα των λεπτομερώς αναγραφομένων της, για την κιβωτό και για τον κατακλυσμό του Νώε).

Το 475 π.Χ., ο Χαλδαίος και ειδωλολάτρης ιερέας Βερόζα, διηγείται, ότι πολλοί σύγχρονοί του και προγενέστεροί του, αφού σκαρφάλωσαν στην κορυφή του Αραράτ, είδαν την Κιβωτό του Νώε και πήραν μαζί τους κομμάτια της Κιβωτού.
Στους χριστιανικούς χρόνους ο Νικόλαος της Δαμασκού, λέει τα ίδια.
Ο Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος Φλάβιος, στο βιβλίο του «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία», γράφει, ότι πολλοί είχαν φέρει κομμάτια της κιβωτού, από το Αραράτ.
Τα ίδια λέει και ο Άγιος Θεόφιλος Αντιοχείας.
Το 1800 ο Αμερικανός Κλαύδιος, δημοσίευσε την έκθεση του Αγά-Χουσεϊν, ο οποίος έλεγε, ότι είχε φθάσει στην κορυφή του Αραράτ κι είχε δει τα λείψανα της Κιβωτού.

Οι επιστημονικές αποστολές στο Αραράτ άρχισαν το 1829:
Το 1840, ένας δημοσιογράφος από την Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε την ανακάλυψη της Κιβωτού.
Την Κιβωτό ανακάλυψε και μία Τούρκικη αποστολή, που είδε τα πλευρά της να έχουν υποστεί βλάβη. Ένα μέλος της αποστολής ανέφερε, ότι οι πλευρές ήταν κατασκευασμένες από το ξύλο, που αναφέρεται στην Αγία Γραφή, το οποίο είναι γνωστό, προέρχεται από δένδρα, που φυτρώνουν στην κοιλάδα του ποταμού Ευφράτη. Όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το σκάφος είχε κατασκευαστεί για τη μεταφορά ζωντανών, αφού το εσωτερικό του ήταν χωρισμένο σε διαμερίσματα, ύψους 4,5 μέτρων!!!

Το 1893 ο αρχιδιάκονος της Νεστοριανής Εκκλησίας, ο Νουρή, ανακοίνωσε, ότι μόνο η πλώρη και η πρύμνη ήταν επισκέψιμες, ενώ το κεντρικό τμήμα ήταν καλυμμένο από πάγους. Αυτός, αφού μέτρησε την Κιβωτό, βρήκε ότι οι διστάσεις της συνέπιπταν ακριβώς, με τις διαστάσεις, που μας δίνει η Αγία Γραφή. Κι ενώ χρηματοδοτήθηκε η επιχείρηση μεταφοράς της Κιβωτού στο Σικάγο, η Τούρκικη κυβέρνηση αρνήθηκε να επιτρέψει την έξοδο της Κιβωτού από τη χώρα.
Τον Αύγουστο του 1916, ο Ρώσος Αξιωματικός της Αεροπορίας Βλαδίμηρος Ροσκοβίτσκυ, σε αναγνωριστική πτήση πάνω από τα Τουρκικά σύνορα, είδε έναν σκελετό ενός μεγάλου πλοίου.

Όταν πληροφόρησε τους προϊσταμένους του γι’ αυτή την ανακάλυψη, αυτοί ζήτησαν ακριβή επιβεβαίωση και αφού πείσθηκαν, έστειλαν μία έκθεση στη Μόσχα και στην Πετρούπολη. Ο αυτοκράτορας Νικόλαος ο Β΄ έδωσε διαταγή, να σταλεί αποστολή, η οποία έκανε καταμετρήσεις, φωτογράφισε την Κιβωτό κι έκοψε δείγματα, τα οποία στάλθηκαν στην Πετρούπολη. Δυστυχώς όμως, όλα αυτά τα πολύτιμα ντοκουμέντα, καταστράφηκαν κατά την κομμουνιστική επανάσταση. Η υπόθεση αυτή ήρθε στην επιφάνεια, μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, από το Διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών Γιάσπερ Μάσκελιν, όταν έστειλε σοβιετικό πιλότο, για να πιστοποιήσει την υπόθεση «Ροσκοβίτσκυ», πράγμα που διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά.

Στις 6 Ιουλίου του 1955, ο αλπινιστής Φερνάν Ναβαρρά, μαζί με τον εντεκάχρονο γιο του Ραφαήλ, ανακάλυψε την Κιβωτό του Νώε, πήρε ένα κομμάτι ξύλο από την Κιβωτό, συνελήφθηκε από τους Τούρκους και τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με όλες του τις φωτογραφίες και το κομμάτι του ξύλου (ο Ναβαρρά εξέδωσε εικονογραφημένο βιβλίο στα Γαλλικά).
Το 1971 και το 1994, ξαναπροσπάθησαν να πάνε στο Αραράτ οι Αμερικανοί, αλλά δε μπόρεσαν να φθάσουν στην Κιβωτό.

Η αρχαιολογία μας βεβαιώνει, ότι η τεχνική που ακολούθησαν οι οικοδόμοι του Πύργου της Βαβέλ, είναι αυτή ακριβώς που αναφέρει η Αγία Γραφή. Η αρχαιολογία μάς έδειξε και μας βεβαίωσε, ότι η Εδέμ βρισκόταν στην περιοχή του Ευφράτη και του Τίγρη, στη Μεσοποταμία, δηλαδή στο σημερινό ΙΡΑΚ και στο μυχό του Περσικού Κόλπου. Η Αρχαιολογία, φωτίζει την Αγία Γραφή και δίνει ένα ΜΕΓΑΛΟ «χαστούκι» στην «αρνητική κριτική».
Τα ευρήματά της διαψεύδουν τους κατήγορους της Αγίας Γραφής κι επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ιστορικότητά της, διότι τα όσα ανασύρει από τα βάθη της γης - όπου ήταν θαμμένα επί αιώνες - είναι τόσο καταπληκτικά, ώστε ξαναζωντανεύουν μπροστά μας έθνη, λαούς και πολιτισμούς και κάνουν το θεόπνευστο λόγο λαμπρότερο στα μάτια των ευσεβών, οι οποίοι αναζητούν σ’ αυτόν το μήνυμα και την καθοδήγηση του Δημιουργού Θεού.

Η Αγία Γραφή βέβαια, είναι θεόπνευστο βιβλίο και δεν περιμένει από την Αρχαιολογία, ούτε και από οποιανδήποτε άλλη ανθρώπινη επιστήμη, να επαληθεύσει ή να επιβεβαιώσει την αλήθεια, την ιστορικότητα και την αυθεντικότητά της.
Ας διαβάσουμε λοιπόν όλοι τη θεόπνευστη και σωσίβια Αγία Γραφή, που γράφηκε από το Θεό με τα χέρια ανθρώπων, που κυκλοφορεί σε 1136 γλώσσες και σε 80 δισεκατομμύρια αντίτυπα!

Ας διαβάσουμε την Αγία Γραφή, που είναι:
Το δροσερό νερό της ζωής.
Το Μεγάλο Ιατρείο.
Η τροφή της ψυχής στους πεινασμένους.
Η ζωή στους νεκρούς.
Το φως στους τυφλούς.
Ο τέλειος οδηγός στους οδοιπόρους.
Η παρηγοριά στους θλιμμένους.
Η ελπίδα στους απελπισμένους.
Η χαρά στους πονεμένους.
Το φάρμακο για κάθε αρρώστια.
Το βάλσαμο για κάθε πληγή.
Όχι μόνο το ασύγκριτο, μοναδικό, ζωντανό και αχώριστο βιβλίο, αλλά ολόκληρη βιβλιοθήκη!!!
Το καλύτερο δώρο του Θεού, προς τον άνθρωπο.
Ο Οδηγός ζωής.
Ο ασφαλής Χάρτης της επίγειας και της ουράνιας βασιλείας.
Η αλάνθαστη Πυξίδα.
Η Πνευματική τροφή τη ανθρώπινης ψυχής.
Η Βάση ζωής.
Η Πηγή καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πλούτο ιδεών και ομορφιά εικόνων.
Ο Εμπνευστής αριστουργημάτωνΑς διαβάσουμε την Αγία Γραφή που:
Περιέχει όλη τη συγκεντρωμένη σοφία.
Στεγνώνει δάκρυα.
Καλυτερεύει τις καρδιές των ανθρώπων.
Κάνει την αληθινή επιστήμη να υποκλίνεται μπροστά της.
Έχει εξημερωτική δύναμη.
Αναμορφώνει λαούς.
Διδάσκει το ορθό, την τιμιότητα, τη δικαιοσύνη, την ειλικρίνεια, την προθυμία και οτιδήποτε άλλο κάνει τον άνθρωπο ευτυχισμένο.
Έχει θέληση και πνοή.
Εισχωρεί στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.
Είναι ανένδοτη στις απαιτήσεις της για κάθαρση, αλλαγή και ανακαίνιση.Ας μην κρατάμε αδιάφορη, πολεμική ή περιφρονητική στάση απέναντί της. Κάθε σώφρων άνθρωπος βλέπει, ότι με τη διδασκαλία της, διαφεύγει από το σατανά και σώζεται.

Η Αγία Γραφή είναι αυτή, που:
Μετέβαλε τη μορφή της κοινωνίας.
Ανέτρεψε τη δουλεία.
Κατέκαυσε την ειδωλολατρία.
Εξαφάνισε τις θηριομαχίες.
Πάταξε τον φυλετισμό και στα ερείπια της παλαιάς ανθρωπότητας.
Οικοδόμησε το νέο πνεύμα της πραγματικής ελευθερίας, της πραγματικής ισότητας και της πραγματικής αδελφότητας των ανθρώπων. Γι’ αυτό, πρέπει να γίνει ο αχώριστος σύντροφός μας, για όλη μας τη ζωή.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους όλοι, διότι ο Θεός, μας λέει την αλήθεια και μας προτρέπει, να Τον γνωρίσουμε, μέσα από Τον Θεόπνευστο Λόγο Του, την Αγία Γραφή ενώ οι αμετΑΝΟΗΤΟΙ χαζαροσατανοσιωνιστομασόνοι προσπαθούν να την καταργήσουν.
 e-enoria.blogspot.gr