Σάββατο 2 Μαΐου 2015

2015 – ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



4 από τα πιο εκπληκτικά διαγράμματα του 2015 και η μετάβαση σε μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» Με το αργό πετρέλαιο κοντά $ 60 και τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στις παγκόσμιες αγορές,οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται να αποτελέσουν μέρος μιας νέας παγκόσμιας τάξης…

Το πρώτο διάγραμμα που ακολουθεί δείχνει τη δραματική συνολική αύξηση της ζήτησης πετρελαίου από την Κίνα κατά το παρελθόν έτος. Παρατηρήστε ότι, παρά την αστάθεια, η τάση είναι σημαντικά υψηλότερη. Αυτό αποτελεί καλό οιωνό μακροπρόθεσμα για τις τιμές του πετρελαίου, αλλά και δείχνει πώς το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στην Ανατολή βρίσκεται σε αυτή την άνοδο. 


Το δεύτερο διάγραμμα που ακολουθεί δείχνει ότι οι αποδόσεις για τα πιστοποιητικά καταθέσεων έχουν καταρρεύσει κατά την τελευταία δεκαετία. Αυτό δείχνει τον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον των ηλικιωμένων, οι οποίοι παραδοσιακά έχουν αφήσει μακριά τους τόκους για τις αποταμιεύσεις τους. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε έναν πόλεμο ενάντια στα μετρητά, αλλά τελικά θα υπάρξει ένας πόλεμος εναντίον των αποταμιεύσεων. Είναι όλα μέρος της αγέλης και κλιματισμού της ανθρωπότητας να είναι μέρος μιας νέας παγκόσμιας τάξης.

Το τρίτο διάγραμμα που ακολουθεί παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή από το 2003 του αριθμού των οικογενειών με παιδιά κάτω των 18 ετών, όπου εργάζεται ο πατέρας, αλλά όχι η μητέρα. Τελικά το κράτος θα αυξήσει τα παιδιά, όχι η οικογένεια. Αυτό είναι όλο σχεδιασμένο. 


 
Ο κόσμος κινείται προς την κατεύθυνση του «ακραίου σοσιαλισμού».
Η μαζική ανεργία, ο πόλεμος ενάντια στα μετρητά και η εξοικονόμηση είναι όλα μέρος αυτού του κορυφαίου προγράμματος.


Αυτά τα εκπληκτικά διαγράμματα απεικονίζουν τις μεγάλες παγκόσμιες στρεβλώσεις που εκτυλίχθηκαν ως αποτέλεσμα της εισόδου των δυτικών κεντρικών τραπεζών σε ένα από τα πιο τρελά και δύσμοιρα νομισματικά πειράματα στην ιστορία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλο αυτό θα τελειώσει άσχημα, είναι απλώς ένα ζήτημα του πότε θα εκραγεί και πόσο ανθρώπινο πόνο θα προκαλέσει…
πηγή