Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ RFID ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Ακόμη μια επιβεβαίωση από την Αθέατη γνώση για την απάτη του Συριζα με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση για να περάσει με νομοσχέδιο την ηλεκτρονική κάρτα με το τσιπάκι και να προωθήσει την Ατζέντα 21.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2014, είχαμε δημοσιεύσει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση ΕΔΩ τα σχέδια της Ατζέντα 21 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπου σε όλα αυτά προστέθηκε και η RFID κάρτα η οποία σε λίγο καιρό θα χρησιμοποιείται πιλοτικά ως αποδεικτικό στοιχείο για τους άπορους ώστε να λαμβάνουν τις κοινωνικές παροχές τις οποίες προσφέρει ήδη αυτή τη στιγμή η Ευρωπαική Ενωση.
Μπορεί στο ψευτονομοσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση να μην αναφέρονται οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες (μεταλλαγμένα) για την καταπολέμηση της φτώχειας του υποσιτισμού, αλλά μην σας φανεί καθόλου απίθανο να τα δούμε κάποια στιγμη και στην Ελλάδα με την δικαιολογία ότι αυτές οι καλλιέργειες θα λύσουν το πρόβλημα της φτώχειας και της πείνας, αφού τα μεταλλαγμένα έχουν "πολλά ωφέλη".

Τα μεταλλαγμένα έχουν καλύτερη γεύση και ποιότητα. Μείωση χρόνου ωρίμανσης των φυτών ή δέντρων που τα παράγουν. Προσφέρουν καλύτερες και μεγαλύτερες σοδειές, αυξημένη αντίσταση εναντίον βλαβερών οργανισμών και ασθενειών, χρειάζονται λιγότερα εντομοκτόνα και ζιζανιοκτόνα, και έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Εχουν επίσης πολλά ωφελήματα για την κοινωνία. 
Αυξημένη παραγωγή τροφίμων και ασφάλεια για τον αυξανόμενο ανθρώπινο πληθυσμό της γης, και αντιμετώπιση του προβλήματος της πείνας και του υποσιτισμού.
Ας αφήσουμε όμως προς το παρόν τα μεταλλαγμένα και να δούμε τα υποτιθέμενα κοινωνικά μέτρα που θα ψηφιστούν προσεχώς από την παρούσα Βουλή, τα οποία ήδη υπάρχουν, και κάποια που είναι αδιευκρίνιστα η που δεν αναφέρονται στην λίστα της κυβέρνησης. 

Σας αναφέρουμε τις παροχές σε τίτλους, και τα σχόλια από την Αθέατη γνώση με έντονο χρώμα.

1. Παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος ώς 300 kWh σε νοικοκυριά που είτε είναι ενταγμένα στο κοινωνικό τιμολόγιο είτε όχι, αλλά και σε νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα λόγω οφειλών.
Το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, όπως επίσης και της ΕΥΔΑΠ ήδη υπάρχει. Επίσης , από το προηγούμενο πρόγραμμα προβλεπόταν παροχή κουπονιών για αγορές αγαθών και υπηρεσιών που καλύπτουν βασικές ανάγκες των νοικοκυριών και των ατόμων.


2. Επιδότηση ενοικίου που σε πρώτη φάση θα αφορά 30.000 νοικοκυριά που δεν διαθέτουν ιδιόκτητο ακίνητο στην περιφέρεια που διαβιούν, και θα ανέρχεται σε 70 ευρώ το μήνα ανά άτομο και 220 ευρώ ανά πολυμελή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Αυτά που αναφέρονται είχαν παρουσιαστεί πέρυσι επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου εργασίας energo-eke.gr. στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.) όπου αναφέρεται η "παροχή στέγης σε αστέγους". Επίσης φαίνεται η γελοιότητα της κυβέρνησης να βιαστεί να συντάξει ενα κείμενο αλλα αντι άλλων αναφέροντας ότι η επιδότηση ενοικίου θα συμπεριλαμβάνει και το ΦΠΑ. Ομως το ενοίκιο δεν έχει ΦΠΑ.


3. Συσσίτιο για 300.000 οικογένειες μέσω εκπτωτικών κουπονιών ή άλλο ηλεκτρονικό τρόπο. Θα ληφθούν υπόψη οι φορολογικές δηλώσεις και τα εισοδήματα των δικαιούχων.
Κοινωνικά παντοπωλεία, και συσσίτια για τους απόρους μέσω των Δήμων και της Εκκλησίας ήδη υπάρχουν. Επίσης, στο πρόγραμμα της Ε.Ε προβλέπεται η παροχή κουπονιών για αγορές αγαθών και υπηρεσιών που καλύπτουν βασικές ανάγκες των νοικοκυριών και των ατόμων.
Αυτό που όμως δεν υπήρχε μέχρι στιγμής, ήταν η ηλεκτρονική κάρτα RFID την οποία προωθεί μετά μανίας η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων. 

4. Παροχές ασθενείας σε ανέργους: Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καθώς και τα μέλη οικογενείας τους, θα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, για παροχές ασθένειας σε είδος, εφόσον έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον πενήντα ημέρες ασφάλισης
Η πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στα δημόσια νοσοκομεία ήδη υπάρχει, και προβλεπόταν και από το προηγούμενο πρόγραμμα "ΕΝΕΡΓΩ" η δημιουργία κοινωνικών ιατρείων για την περίθαλψη των ανασφάλιστων.
Συμπέρασμα: Ερχεται πρός ψήφιση ενα νομοσχέδιο ήδη υπαρκτό από την προηγούμενη κυβέρνηση με κοινωνικές παροχές από την Ε.Ε και την Ατζέντα 21, μόνο και μόνο για να περάσει η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη - που χωρίς αυτή όταν τεθεί σε εφαρμογή κανένας άστεγος δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο κοινωνικό ψευτοπρόγραμμα του Σύριζα.
Η Ατζέντα 21 είναι μια, και υλοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα από όλους τους ηγέτες κρατών, ανεξάρτητα από τα πολιτικά πιστεύω και τις ιδεολογίες του καθενός.

atheatignosi