Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ένα φαινόμενο που έκανε την εμφάνιση τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και άλλοτε δεν υπήρχε, είναι και η λεγόμενη φερόμενη Αφρικάνικη σκόνη.

 Όλοι μας βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ακραία καιρικά φαινόμενα να συμβαίνουν σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλανήτη μας άλλα δεν ανοίξαμε καθόλου από περιέργεια την Αγία Γραφή για να δούμε ότι όλα αυτά τα σημεία των καιρών που μας περιγράφει ο Κύριος μας και Θεός μας Ιησούς Χριστός ( στο 24' κεφάλαιο του κατά Ματθαίου Ευαγγελίου και αλλού.. ) τι είναι και γιατί γίνονται και ποια κατάληξη θα έχουν ,και γιατί έμελλε να γίνονται ειδικά στον αιώνα μας και δεν συνέβαιναν στους προηγούμενους αιώνες της Παγκόσμιας Ιστορίας και συμβαίνουν τώρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό μαζικής καταστροφής;.

Συνομιλώντας κάποτε με έναν ασκητή και διορατικό γέροντα και σε ερώτηση μου για το εν λόγω θέμα και για ένα άλλο εξίσου σημαντικό που ήταν τότε το τσουνάμι που κατέπνιξε χιλιάδες ανθρώπους στην άλλη άκρη της γης,μου έδωσε την εξής απάντηση.

Τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν κατά παραχώρηση Θεού για τις αμαρτίες μας και ότι η γη συνωδίνει (Ρωμ. 8,22.) προς τοκετό = ανάσταση νεκρών και Δευτέρα παρουσία . Γιατί επέτρεψε ο Θεός να είναι γεννημένος ο αντίχριστος (ο Υιός της απώλειας ο άνθρωπος της αμαρτίας) ένεκα της αποστασίας μας εμάς των ορθοδόξων χριστιανών από την πίστη και από το νόμο του Θεού, και έτσι ο διάβολος μιας και γνωρίζει ότι είναι κοντά το τέλος του ήλθε με θυμό μέγα εναντίον της εικόνας του Θεού που είναι ο άνθρωπος.Για τα φαινόμενα αυτά έχει βάλει την τέχνη του ο διάβολος σε αυτούς που τον υπηρετούν,και τους έχει δώσει όλη τη γνώση και όλα τα μέσα για να καταστρέψουν τον άνθρωπο κατά παραχώρηση Θεού για να τρέξουν κάτω από το πετραχήλι του πνευματικού αυτοί που θα φοβηθούν το Θεό .
Σε κάποιες από τις θεομηνίες αυτές ενεργεί ο ίδιος ο διάβολος με την πανστρατιά των δαιμόνων όταν παίρνει άδεια από το Θεό για τις ανομίες μας (όπως πήρε και τότε με τον Ιώβ που σκότωσε τα παιδιά του..).Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που αυτές είναι και οι περισσότερες ενεργούν οι ίδιοι οι υπηρέτες του που τον ακολουθούν κάνοντας
πειράματα σύγχρονων όπλων μαζικής
καταστροφής σε απόμερες γωνιές του πλανήτη όπως είναι η έρημος της Αφρικής ( για αυτό και η αφρικάνικη σκόνη) ,και σε άλλες στέλνοντας με τηλεκατεύθυνση υποθαλάσσια πλοία στους ωκεανούς για να σηκωθούν πελώρια κύματα να πνίξουν τον κόσμο για επίδειξη ισχύος προς τους αντιπάλους τους που κάνουν και αυτοί παρόμοια πράγματα.Τα γεγονότα θα κορυφωθούν στη Μεσοποτάμια εκεί που ήταν ο επίγειος παράδεισος όπου θα σκοτωθούν ακαριαία εκατομμύρια άνθρωποι που θα παραβρεθούν σε αυτό το σημείο με αυτά τα υπερόπλα, γιατί έπειτα από αυτόν τον πόλεμο θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του ο αντίχριστος για να σταματήσει τον πόλεμο και να σφραγίσει τον κόσμο. ( συνεχίζεται..)