Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1982

Υπο του πατρός Μαξίμου Μοναχού

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μου, (ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ-Will.i.am), δημοσιεύουμε κατωτέρω αυτούσιο, ένα ακόμη αξιόλογο κείμενο σχετικά με τον Αντίχριστο.
Το δημοσίευμα αυτό εγράφη παλαιότερα σε ένα μπλόκ, προκειμένου να υπερασπιστεί την αναξιότητά μου, αλλά και να "αποδείξει" μέσα από κάποια στοιχεία, ότι ο Αντίχριστος πράγματι γεννήθηκε το 1982.
Νομίζω ότι τα δύο αυτά άρθρα, -το προηγούμενο και το παρόν- συμφωνούν και επιβεβαιώνουν, όλα όσα έχει πει και γράψει η ταπεινότης μου, γι΄αυτά τα θέματα, τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Βέβαια οι περισσότεροι, για πολλούς και διαφόρους λόγους, δεν θέλουν να τα δουν και να τα πιστέψουν, μη βλέποντας και μην ακούοντας τα «ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ» που βοούν χρόνια τώρα, και ειδικά την περίοδο που διανύουμε, με όλα όσα συμβαίνουν όχι μόνο πανελλαδικώς, αλλά και παγκοσμίως. Διότι ας μην ξεχνάμε, πως τα «ΣΗΜΕΙΑ» αυτά, πρέπει να τα βλέπουμε σφαιρικά και διεθνώς και όχι μόνον τοπικά.

Δικαίωμά τους λοιπόν, να δυσπιστούν και να κωφεύουν. Σύντομα όμως, δυστυχώς, όλοι αυτοί, θα εκπλαγούν πολύ δυσάρεστα, όταν θα βλέπουν να εξελίσσονται ακόμη περισσότερο, όλα αυτά που η ταπεινότης μου έχει γράψει, μην έχοντας πλέον καμμία δυνατότητα να αντιδράσουν, αλλά και πολύ περισσότερο να απολογηθούν στον «ετάζοντα  καρδίας και νεφρούς» ότι ΔΕΝ ήξεραν ή ΔΕΝ άκουσαν.

Ας δούμε λοιπόν, αυτό το δημοσίευμα:




ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1982

«Για μένα, αγαπητέ αδελφέ, είναι ξεκάθαρο ότι ο μοναχός Μάξιμος λέει την αλήθεια... Έχουμε τρείς αποδείξεις ότι ο Αντίχριστος πράγματι γεννήθηκε το 1982. Προσέξτε αυτά που θα πω, γιατί αποτελούν αλληλουχία: Ξεκινάμε!

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΗ:
Το γιαπωνέζικο συγκρότημα Loudness έβγαλε κατά σειρά τους τρείς παρακάτω δίσκους:
Ο πρώτος από τους τρείς, βγήκε στις 21 Νοεμβρίου του 1981, με τίτλο "Birthday’s Eve" και στο εξώφυλλο έχει ένα μωρό μέσα στον πλακούντα, αγέννητο ακόμα. Birthday’s Eve σημαίνει ’’Παραμονή Γέννησης’’! (
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Birthday_Eve)


Ο δεύτερος κατά σειρά δίσκος, βγήκε στις 21 Ιουλίου του 1982, οκτώ μήνες μετά τον πρώτο, με τίτλο "Devil’s Soldier". Στο εξώφυλλο έχει το μωρό του προηγούμενου δίσκου, να σπάει τον πλακούντα, δηλαδή να γεννιέται, και ένας "στρατιώτης" του διαβόλου να ξεπροβάλλει. (
http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_Soldier)


Ο τρίτος και τελευταίος δίσκος που μας ενδιαφέρει εδώ, βγήκε στις 21 Ιανουαρίου του 1983, με τίτλο  "The Law of Devil’s Land" και έχει εξώφυλλο ένα παιδάκι να κάθεται πάνω σε έναν θρόνο!
(
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Law_of_Devil%27s_Land)

Η επεξήγηση όλου αυτού, για κάποιον που δεν φοράει παρωπίδες και δεν είναι πολύ κακοπροαίρετος, είναι κατά σειρά:
1. "Παραμονή γέννησης του Αντιχρίστου" στον Νοέμβριο του 1981.
2.  Ο "Στρατιώτης του Διαβόλου", ο Αντίχριστος δηλαδή, γεννιέται 8 μήνες μετά, το καλοκαίρι του 1982.
3.  "Ο Νόμος της Διαβολικής Γης", με τον Αντίχριστο να κάθεται πάνω στον θρόνο του και να επιβάλλει το κακό στην Γη!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Το πασίγνωστο άλμπουμ των Black Sabbath, "Born again" με εξώφυλλο ένα μωρό-διάβολο που βγήκε τον Αύγουστο του 1983(Δείτε εδώ περισσότερα) Συνδυάζοντας τα δύο συγκροτήματα, δεν μπορεί πάρα κάποιος να είναι πολύ κακοπροαίρετος για να μην παραδεχθεί ότι όντως ο Αντίχριστος γεννήθηκε τότε, και ότι αυτή την γνώση την είχανε οι δημιουργοί αυτών των εξωφύλλων!

 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΡΙΤΗ:

O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
"Προς το τέλος του έτους 1982,ο π. Βησσαρίων ανέφερε, πως του παρουσιάστηκε ένα πρωϊνό του Αυγούστου η Παναγία και τον ενημέρωσε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982 και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση..."  (Περισσότερα εδώ...)
(Βιβλίον «Ο ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ» 
σελ. 383-385 - Εκδόσεις Σταμούλη - Αθήναι 2008
Ενημερωτικά να πούμε ότι, δεν υπάρχουν άλλα άλμπουμς εκτός από των Loudness και Blacksabbath που να αναφέρονται σε γέννηση κάποιου, εκτός από το διάστημα 1982-83. Και είναι σαφές ότι κάνουν αναφορά στον Αντίχριστο, ειδικά με τον θρόνο στο άλμπουμ του 1983. Φαίνεται ότι είχαν την γνώση ότι γεννήθηκε τότε, δεν ξέρω που την βρήκαν, αλλά το ήξεραν και τα δύο συγκροτήματα και ίσως πολλοί άλλοι. Αυτό, σε συνδυασμό και με τον πατέρα Βησσαρίωνα κάνουν την περίπτωση σύμπτωσης πραγματικά αχνή. Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε μέχρι τον Ιούλιο του 1982, αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία...».