Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!

- S.O.S ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..... - Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΚΛΗΡΟΥ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ) 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ E-MAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ  ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ,ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ , ΙΕΡΕΙΣ , ΜΟΝΑΧΟΙ , ΜΟΝΑΧΕΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ.......
Ομογένεια Κωνσταντινούπολη İstanbul Rum Cemaati
ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Νέες εγκυκλίους για την απόκτηση των ηλεκτρονικών νέων ταυτοτήτων οι οποίες θα περιλαμβάνουν και βιομετρικά στοιχεία ( Kımlık Numara, Vergi Numara, Sağlık S. Numara καθώς και ιατρικού τύπου πληροφορίες (Ομάδα αίματος), πλήρη στοιχεία δημοτολογίου, μητρώου αλλά και δυνατότητα επανεγγραφής στοιχείων που άπτονται στα υπουργεία Δικαιοσύνης, εσωτερικών καθώς και υγείας, φέρνει η νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα που θα ισχύσει Παντουρκικά τυπικά από τονΙανουάριο/Φεβρουάριο του 2015.
ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; Με τηλεφωνική κλήση στο 199, ζητώντας ραντεβού στην οικεία αστυνομική αρχή. Τα ραντεβού βγαίνουν από το σύστημα ενώ παραμετροποιείται εάν υπάρχει δυσκολία από πλευράς ενδιαφερομένου.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; Το υπουργείο Εσωτερικών δεν θα χρεώνει τις νέες ταυτότητες και μάλιστα η παράδοση τους θα γίνεται σε διεύθυνση (εντός Τουρκίας) μέσα σε πέντε μέρες με υπηρεσία ταχυμεταφορών (κάργκο/κούριερ) Σε περίπτωση που χαθεί η ταυτότητα, το σύστημα αφού ενημερωθεί από την αστυνομία, στρατοχωροφυλακή ή την κρατική ασφάλεια (ανάλογα με τον κάτοχο αυτής) αντικαθιστά με χρέωση όμως 18 Λιρών.
ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΑ;
Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί περίπου 8.500.000 ταυτότητες, ενώ σε εγκύκλιο του το Υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα επιζητεί φόρμουλα ώστε οι νέοι υποψήφιοι οδηγοί, παράλληλα με το δίπλωμα να αντικαθιστούν υποχρεωτικά τις παλαιές ταυτότητες τους με την νέου τύπου βιομετρική ταυτότητα.
ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑΘα υπάρχει ηλεκτρονική διασύνδεση των ταυτοτήτων με το διατραπεζικό σύστημα καθώς και με όλες τις τράπεζες εντός Τουρκίας
ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; Θα υπάρχει δυνατότητα να κάνετε διατραπεζικού και καταναλωτικού τύπου συναλλαγές με την κάρτα.
ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ; Οι διπλοί υπήκοοι που θα προμηθευτούν την κάρτα ναι θα έχουν την δυνατότητα να έχουν πλήρη στοιχεία, ενώ σε περιπτώσεις τραπεζικού απορρήτου το σύστημα δεν θα δίνει άδεια για παροχή πληροφοριών σε ξένες φορολογικές αρχές λχ. Την Ελλαδική.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ :199 (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Καθώς και στις κατα τόπους προξενικές αρχές της Τουρκικής Δημοκρατίας στο εξωτερικό ) gmt/İstanbul