Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!! - "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (N.W.O.)"

world_war_3__by_farhanmedia-d3at3ze

Πρέπει να δοθει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το αρθρο και η αλήθεια του πρέπει να συνδέεται με τα συμβαίνοντα Διεθνώς.
Η Ελίτ στην οποίαν αναφέρεται έχει την έδρα της στις ΗΠΑ και η επιρροή της στην Αμερικανική πολιτική έχει μεταβάλει τις πάλαι ποτέ ΗΠΑ των Πουριτανών που περιγράφει ο Tocqueville κατά τον 19ον αιώνα στο επικινδυνοδέστερο rogue state ώστε να διερωτάται κανείς κατά τι θα διέφερε η κατάστασις του Κόσμου αν είχε …νικήσει ο Χίτλερ!
Το νεοσύστατο αυτό rogue state ετοιμάζει καθ” όλες τις ενδείξεις τον WWIII ως «προληπτικόν» πόλεμο (pre-emptive war) με συνεχείς προκλήσεις προς την Ρωσία ώστε να την «αναγκάσει» να επέμβει στην Ουκρανία και να ρίξει το βάρος της ευθύνης σε αυτήν, ελπίζοντας έτσι ότι θα προκαλέσει με την κατάλληλη προπαγάνδα την μήνιν των λαών της Ευρώπης. Οι προκλήσεις αυτές που αφορούν στην διείσδυση του ΝΑΤΟ και εγκατάσταση επιθετικών όπλων στο υπογάστριο της Ρωσίας, ενθυμίζουν (κατ” αντίστροφη εννοια) την πρόκλησιν του Κρουστσεφ προς τον Κέννεντυ με την εγκατάσταση των πυραύλων στην Κούβα (στο υπογάστριο των ΗΠΑ) που έφερε τον Κόσμο τότε στα πρόθυρα του WWΙΙΙ. Η ελπίδα αυτή των ΗΠΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχουν την συνεργασία και συμβοήθεια των λάών της Ευρώπης συμμαχούντων είναι καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία – Οι ΗΠΑ θα παραμείνουν μόνες προκαλώντας τις αυτές αντιδρασεις εντός και εκτός της Αμερικής όπως κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ.
Οι λαοί τις Ευρώπης αλλά και αυτής ακόμη της Αμερικής (όπως συνέβη κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ),
δεν πρόκειται να θυσιαστούν για τα άνομα συμφέροντα της Αμερικανικής Ελίτ και ένας παρόμοιος καταστρεπτικός πόλεμος θα σημάνει το τραγικό τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και την εξαθλίωση του Αμερικανικού λαού.
Τα κνώδαλα των Βρυξελλών δεν πρόκειται να είναι σε θέση να αντιδράσουν σε παρόμοια καταστρεπτική εξέλιξη πράγμα που αυξάνει την ευθύνη των λαών της Ευρώπης ΚΑΙ της Αμερικής για την εξασφάλισιν των δικών τους ζωτικών και ανθρωπιστικών συμφερόντων.
Από την Γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D.
Geneva
Εστάλη από τον αγαπητό φίλο κ. Αντώνη Γρυπαίο