Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

KΥΠΡΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ "ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ" ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!!

 Τρελαίνει η είδηση ότι Kύπριος γιατρός θεραπεύει τον καρκίνο!

Ο Κύπριος γιατρός Ηλίας Πετάης που ισχυρίζεται ότι έχει την θεραπεία κατά του καρκίνου συνεχίζει απτόητος να δημοσιεύει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου του το αληθές!
Λέγεται πως όταν η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον γιατρό και του έθεσαν ευθέως το ζήτημα των προσδοκιών που δημιουργούνται σε ασθενείς και που δεν πρέπει να απογοητευθούν αν η μέθοδος δεν δουλεύει. 
Ο Δρ Ηλίας Πετάης τους διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως σίγουρος ότι η φόρμουλα του δουλεύει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος ισχυρίζεται, πως την φόρμουλα του την εμπιστεύτηκαν καλόγεροι και η συνταγή της χάνεται στο βάθος των αιώνων!
Εφαρμόζει φυσικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, όπως υποστηρίζει και μπόρεσε ακόμη και να καταστρέψει ολοκληρωτικά καρκινικά γονίδια πελατών του.
Ο Δρ Ηλίας Πετάης, Καρδιoχειρουργός εφαρμόζει μία φυσική θεραπεία για τον καρκίνο και υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τις χημικές μεθόδους καταπολέμησης της ασθένειας, η δική του τακτική δρα πιο αποτελεσματικά, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να καταπολεμήσει πλήρως τα καρκινικά γονίδια.

Μάλιστα ο Ηλίας Πετάης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της εξέτασης πελατών του, από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία υποδεικνύουν, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας που χορήγησε σε δύο περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, ασθενής 43 ετών, η οποία άρχισε να επισκέπτεται τον Δρ Ηλία Πεάη, από τις 19 Νοεμβριου του 2010 με ύποπτο όγκο στο Δεξιό Μαστό και πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της για βιοψία άρχισε να της χορηγεί τη θεραπεία.

Είχε είδη χάσει 7 κιλά. Στις 5 ημέρες, όπως υποστηρίζει, άρχισαν να υποχωρούν οι κομμάρες και άνοιξε η όρεξη της. Όταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό μετά από 10 ημέρες, προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες υπέδειξαν πολλαπλές μεταστάσεις στο συκώτι.

Η θεραπεία συνεχίστηκε, ενώ περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2010, μετέβη στο Ογκολογικό Τμήμα της Τράπεζας Κύπρου για εξετάσεις.

Είχε ήδη πάρει κιλά, ενώ σταμάτησε να νιώθει κομμάρα. Μετά από τρείς βιοψίες, οι γιατροί του Ογκολογικού δεν έβρισκαν τίποτα και όπως αναγράφεται στην παθογοανατομική έκθεση που έγινε στις 23 Μαρτίου 2011, δεν ανιχνεύθηκαν σήματα, λόγω της καταστροφής του DNA.
Το mail για να επικοινωνήσετε απευθείας με τον γιατρό είναι... drp
tais@gmail.com
goniamas.blogspot.gr/
briefingnews.gr