Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ" ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!


ΕΣΘΟΝΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Οι προσπάθειες του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Εσθονία να σχηματίσουν μια συμμαχία κατά της Ρωσίας είναι μια «εκτροπή» και απεικονίζει το «ύψος της υποκρισίας», δηλώνει
Αμερικανός συγγραφέας και πρώην αρχηγός της CIA και της NSA.

Η δήλωση του Ομπάμα στην Εσθονία την Τετάρτη ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να παρασύρονται από τους ISIL μαχητές, μετά τον αποκεφαλισμό ενός δεύτερου Αμερικανού δημοσιογράφου, αλλά ότι θα πρέπει να οικοδομήσει ένα συνασπισμό για να "υποβαθμίζουν και να καταστρέψουν " τους τρομοκράτες.

Ο Ομπάμα πέταξε στην Εσθονία σε 4-ήμερο ταξίδι για να έχει συνομιλίες με τους ηγέτες της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονται μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας για την κρίση στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε επίσης τα σχέδιά για την αποστολή στρατιωτικών μονάδων και αεροσκάφη στις χώρες της Βαλτικής: Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία ώστε να καθησυχάσει αυτές τις χώρες, εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Ο Ομπάμα μιλά για σχηματισμό συνασπισμού ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ISIL, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να σχηματίσει μια συμμαχία των πρώην σοβιετικών δορυφόρων που θα αποτελέσουν τη βάση για την επίθεση εναντίον της Ρωσίας."

Ο Ομπάμα χρησιμοποιεί το ISIL και τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Steven Sotloff "ως εκτροπή" από το τι κάνει εκεί στις χώρες της Βαλτικής".

Αυτό είναι το ύψος της υποκρισίας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να σχηματίσει μια συμμαχία κατά της Ρωσίας για τις δραστηριότητές της στην Ουκρανία, ενώ οι άνθρωποι της ανατολικής Ουκρανίας είναι αντίπαλοι των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ορισμένες δυτικές χώρες και η κυβέρνηση του Κιέβου κατηγορούν τη Μόσχα ότι έχει συμμετοχή στην κρίση της ανατολικής Ουκρανίας, όπου οι φιλο-ρωσικές δυνάμεις εμπλέκονται σε σκληρές μάχες με τις κυβερνητικές δυνάμεις.
Η Ρωσία αρνείται τους ισχυρισμούς ...
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
ΠΗΓΗ: PRESSTV
anargyros61