Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑ "ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!! ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!!!


Αυτός ο λόγος εκφωνήθηκε το…..1865!!!!!! από τον Ραββίνο Reichhorn , σε ένα συνέδριο των «σοφών» του Ισραήλ, που έγινε στην Πράγα, επάνω στον τάφο του μεγάλου τους Ραββίνου Simeon Ben Judas και απεικονίζει την Ελληνική σημερινή πραγματικότητα. Βρίσκεται στο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη «Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού» σελ. 13, στο βιβλίο του Pierre Hepess “Le Dernier bal du «Grand soire» Ou la Republique Universelle” στο κεφάλαιο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» σελ. 569 και στο βιβλίο του π. Ιγνατίου Καπνίση «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ» σελ. 151. Μερικά από τα κύρια σημεία του λόγου είναι τα εξής:
«Εκατό ολόκληρα χρόνια, εμείς οι Σοφοί του Ισραήλ, συνερχόμαστε σε συνέδρια για να εξετάσουμε τις προόδους μας στην υποταγή του κόσμου που μας υποσχέθηκε ο Ιεχωβά και στην κατάκτηση της εχθρικής Χριστιανοσύνης. Και αυτό το έτος συγκεντρωμένοι εδώ, στον τάφο του αγαπητού μας Συμεών –Μπεν Ιούδα, μπορούμε να διαπιστώσουμε με υπερηφάνεια πως ο αιώνας που πέρασε, μας έφερε πιο κοντά στο σκοπό μας που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. ……. Το χρυσάφι ήταν , είναι και θα είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος μοχλός γι’ αυτούς που τον κατέχουν , αντικείμενο δε μεγάλης επιθυμίας γι’ αυτούς που δεν τον έχουν. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. …….. Ήδη οι κυριώτερες ΤΡΑΠΕΖΕΣ τα θησαυροφυλάκια του κόσμου και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ των κυβερνήσεων βρίσκονται στα χέρια μας. ……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……..,Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια……… Η ιδιοκτησία της γής συνεπάγεται πάντα την επιρροή και την δύναμη. Χάρη δήθεν της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα κομματιάσωμε τις μεγάλες ιδιοκτησίες και θα τις μοιράσωμε στους χωρικούς που τις θέλουν. Αυτοί για να τις καλλιεργήσουν θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ αμέσως. ΈΤΣΙ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και η κατοχή της γης θα μας εξασφαλίσει την εξουσία………… Διαθέτουμε άξιους ομιλητές για να ενθουσιάζουν και να πείθουν τα πλήθη. Θα τους σκορπίσουμε στους Χριστιανούς για να κυρήξουν τις μεταρρυθμίσεις, που πρόκειται να τους φέρουν την ευτυχία………….Η Παλαιστίνη σήμερα δεν είναι παρά ένα πεδίο προετοιμασίας Ιουδαίων πρακτόρων, που ετοιμάζουν την προσεχή επανάσταση και την κατάληψη της………..Αλλά προ παντός ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Από εκεί θα διασπείρωμε τις ιδέες που μας εξυπηρετούν και θα διαπλάσουν τους Χριστιανούς ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ………. Αν κάποιοι από εμάς πέσουν στα νύχια της δικαιοσύνης των Χριστιανών, ας σπεύσουμε σε βοήθεια τους. Ας βρίσκωμε τους μάρτυρες που χρειάζονται για να σωθούν από τους δικαστές, μέχρις ότου ΓΙΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ……..Τους μονάρχες της Χριστιανοσύνης τους φουσκωμένους από φιλοδοξία και ματαιόητα, θα τους προμηθεύσουμε όσο χρήμα ζητά η ανοησία τους και θα τους σύρωμε από τη μύτη………. Αιώνες τώρα τα παιδιά του Ισραήλ διωγμένα , περιφρονεμένα εργάστηκαν σκληρά για να ανοίξουν τον δρόμο προς την παγκόσμια εξουσία. Πλησιάζουμε στο σκοπό μας. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και θα υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η υπόσχεση του Ιεχωβά που έχει δοθεί στον εκλεκτό λαό μας………..»
Αυτό το κείμενο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, είναι οι συνέπειες ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχουν κυρήξει οι Χριστανομάχοι της πολιτικοθρησκευτικής ΗΓΕΣΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ . 


Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου θα μας δείξει πως σχεδόν όλα έχουν επιτευχθεί.
1. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τον παγκόσμιο πλούτο.
2. Ολα τα δάνεια των κρατών βρίσκονται στα χέρια τους.
3. Με το χρήμα έχουν εξαγοράσει όλους τους ανθρώπους, πολιτικούς και μη και όλες τις «επαναστατικές» συνειδήσεις.
4. Τα ΜΜΕ υπνωτίζουν τον κόσμο και δημιουργούν μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της πραγματικότητας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα.
5. Μας έχουν χωρίσει σε πολιτικές ομάδες και μας έχουν σπείρει διχόνοιες.
6. Έχουν διασπάσει την εθνική μας ενότητα.
7. Η πρώην δημόσια Αγροτική Τράπεζα αφού καταχρέωσε όλους τους αγρότες , δώθηκε σε αυτούς.
8. Ελέγχουν όλη την εκπαίδευση, μέσα από το υπ. Παιδείας και το παιδαγωγικό ιστιτούτο και διδάσκουν τα παιδιά, αυτά που θέλουν.
8. Έχουν σκορπίσει παντού λαοπλάνους που μιλούν για μεταρρυθμίσεις.
9. Το Ισραήλ τότε δεν είχε κράτος και ετοίμαζαν οι πράκτορες του την Παλαιστίνη για κατάληψη. Την κατέλαβαν τον Μάιο του 48 και από τότε δολοφονούν μέχρι σήμερα Παλαιστινίους, αφού τα «κεφάλια» της «Χαμάς» είναι πράκτορες του Ισραήλ και φροντίζουν, να του δίνουν το δικαίωμα για να αφανίσει την φυλή των Παλαιστινίων.
10. Ελέγχουν σήμερα την Δικαιοσύνη και έχουν γίνει οι ίδιοι Δικαστές. Γι’ αυτό και εκδίδουν παντού , ότι αποφάσεις θέλουν που τους εξυπηρετούν.
11. Σέρνουν όλο τον πολιτικό κόσμο από τη μύτη, αφού τους έχουν πληρωμένους και με αποδείξεις. 



(Απόσπασμα απο άρθρο Ιωάννη Λαμπρόπουλου)Πηγή
greek1.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.gr/