Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ" ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ!!!

Μέχρι σήμερα για τραγωδίες με πλημμύρες όπως αυτή στη Σερβία που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς αποδίδονταν είτε στα έντονα καιρικά φαινόμενα είτε σε ολιγωρίες της κρατικής μηχανής είτε σε κακοτεχνίες.



Στη νίκη της Κοντσίτα στη Γιουροβίζιον έριξε το «ανάθεμα» για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Σερβία ο Πατριάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας Ιρινέι. Όπως είπε, οι πλημμύρες στα Βαλκάνια ήταν «μία τιμωρία από τον Θεό για τις φαυλότητές τους».    «Ο Θεός ξεπλένει με αυτό τον τρόπο τη Σερβία από τις αμαρτίες της», προσέθεσε.   Και ο Πατριάρχης Μαυροβουνίου όμως άφησε να εννοηθεί ότι φταίει η νικήτρια της Γιουροβίζιον για τις πλημμύρες λέγοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να απορρίψουν «τις φιγούρες που μοιάζουν στον Ιησού».   Υπενθυμίζεται ότι και η Ρωσική εκκλησία είχε αποκαλέσει την Κοντσίτα «βδέλυγμα», χαρακτηρίζοντας τη νίκη της ως "ένα βήμα προς την απόρριψη της χριστιανικής ταυτότητας από την ευρωπαϊκή κουλτούρα".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και μέλος της Ρωσικής εκκλησίας που χαρακτήρισε «απόβλητο» την γενειοφόρο Κοντσίτα προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της Γιουροβίζιον ήταν «ένα ακόμα βήμα για την αποβολή της χριστιανικής ταυτότητας από την Ευρωπαϊκή κουλτούρα».

Πηγή: www.lifo.
briefingnews.gr